5 varmaa vinkkiä kuiville ja kuluneille hiuksille
22-02-2024
Ovatko ongelmana kuivat, kuluneet ja vaurioituneet hiukset? Olemme täällä auttaaksemme. Tutustu viiteen asiantuntijavinkkiin ja yleisimpiin hiusongelmien syihin.

Lämpömuotoilijat, ilmasto ja kemialliset käsittelyt ovat syitä, jotka voivat tehdä hiuksista kuivat, vaurioituneet ja elottomat. Autamme sinua paikantamaan kaikki kysymysmerkit ja hoitamaan ne tehokkaasti.

Näin voit ehkäistä hiustenlähtöä

Hiustenlähtö on yleinen ilmiö, jonka moni kohtaa elämänsä aikana. Hiustenlähtö on tietyssä määrin normaalia ja osa hiusten luonnollista elinkaarta. Ihminen menettää keskimäärin 50–100 hiusta päivässä. Tämä johtuu siitä, että hiukset läpikäyvät eri vaiheita:

Kasvuvaihe: Uusia hiuksia muodostuu ja kasvaa.
Siirtymävaihe: Hius lakkaa kasvamasta ja valmistautuu lepovaiheeseen.
Lepovaihe: 10 % hiuksesta on levossa, ja hius irtoaa luonnollisesti.

Hiusten saavuttaessa elinkaarensa lopun ne putoavat luonnollisesti tehden tilaa uusille hiuksille. Poikkeava hiustenlähtö voi johtua eri tekijöistä, kuten lääkityksestä, ruokavaliosta, geneettisistä taipumuksista, hormonaalisista muutoksista ja hiusten vaurioitumisesta. Kérastasen Genesis-sarja tarjoaa innovatiivisen yhdistelmän tehokkaita ainesosia, kuten Aminexilia, alppitähden kantasoluja ja inkiväärijuurta, jotka vahvistavat sekä hiuskuituja että hauraita hiusjuuria.Näin korjaat hiusvauriot ja säilytät värin

Monet tekijät voivat vaikuttaa hiusten kuivumiseen ja vaurioitumiseen. Tässä 5 yleisintä.

1. Kemialliset käsittelyt
Hiusvärien sekä vaalennus- ja permanenttiaineiden toistuva käyttö voi vaurioittaa hiuksia ajan myötä.

2. Lämpökäsittelyt
Lämpömuotoilijoiden, kuten suoristusraudan, kihartimen ja hiustenkuivaajan, käyttö ilman lämpösuojatuotteita voi vaurioittaa hiuksia.

3. Hiustarvikkeet
Liian kireälle laitettujen hiuspinnien tai muiden hiustarvikkeiden käyttö voi vaurioittaa hiuksia johtaen niiden katkeiluun.

4. Ympäristötekijät
Auringon UV-säteilylle, merivedelle, kloorivedelle tai ilman epäpuhtauksille altistuminen voi tehdä hiuksista kuivat ja hauraat.

5. Hiustenhoito
Ihon tavoin myös hiuksille on valittava oikea tuote hiustyypin mukaan. Tähän voit saada kampaajaltasi monta hyvää vinkkiä.

Koetko hiustesi tuntuvan kuivilta ja vaurioituneilta? Redkenin ABC-sarja vahvistaa hiusten heikentyneitä rikkisidoksia muun muassa sitruunahapon avulla, auttaen samalla hiuksia säilyttämään ihanan värinsä. Täydellinen valinta, kun haluat nopean ja hoitavan lopputuloksen.Näin palautat hiusten rakenteen ja vahvuuden

Hiusten vaurioituessa niiden peptideistä koostuva molekyylirakenne muuttuu. Hiuksista tulee hauraat ja venyvämmät ja ne menettävät eloisuutensa. Useimmat peptidit ovat valitettavasti liian suuria tunkeutuakseen tehokkaasti kuituihin – mutta ei hätää. L'Oréal Professionnelin Absolut Repair Molecular-sarja on ratkaisu ongelmaan. Tuote hajottaa peptidit ja ruiskuttaa niiden ainesosat erikseen hiuskuituun ulottuen tavallisia korjaavia naamioita syvemmälle – hiusten molekyylirakenteen uudelleenrakentamista varten. Kolmesta vaiheesta eli shampoosta, seerumista ja naamiosta koostuva sarja on saanut inspiraatiota ihonhoitoseerumista. Seerumi on rutiinin syvähoitava vaihe. Tulos? Hiuksistasi tulee täyteläiset ja lumoavan säteilevät.Matrix Miracle Creator – Lyhennä rutiiniasi jopa 20 vaiheella

Must-have beauty-kaapissa? Matrix Miracle Creator -leave-in-suihke tarjoaa jopa 20 (!) etua, kuten hiusten selvittäminen, lämmöltä suojaaminen, muotoilutuotteille valmisteleminen, kiillon lisääminen, staattisen sähköisyyden vähentäminen ja föönausajan lyhentäminen – luettelo on pitkä. Täydellinen helpoksi ja hoitavaksi rutiiniksi tuomaan hiuksiin kiiltoa ja ehkäisemään niiden katkeilua. Suihkuta tuotetta pyyhekuiviin hiuksiin, kampaa ja muotoile tavalliseen tapaan.

Alta löydät useita suosikkejamme vaurioituneille hiuksille.
Great Deal
28.70 € Ov-hinta 43 € (-33%)
Great Deal
29.40 € Ov-hinta 39.50 € (-26%)
Great Deal
49.90 € Ov-hinta 59 € (-15%)
Great Deal
49.90 € Ov-hinta 59 € (-15%)
Great Deal
26.80 € Ov-hinta 34.50 € (-22%)
Great Deal
36.90 € Ov-hinta 50 € (-26%)
Great Deal
54.10 € Ov-hinta 63 € (-14%)
Great Deal
Selling fast
28.10 € Ov-hinta 38.50 € (-27%)
Great Deal
36.50 € Ov-hinta 42 € (-13%)
Great Deal
300 ml 500 ml
L'Oréal Professionnel
23.40 € Ov-hinta 34 € (-31%)
Great Deal
17.60 € Ov-hinta 22 € (-20%)
Great Deal
25.90 € Ov-hinta 33 € (-22%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet