5 vinkkiä juhannusta varten: näin saat meikin ja hiukset pysymään
09-06-2022

Juhannus on aivan nurkan takana joten nyt on korkea aika valmistautua kesän suurimpaan juhlaan. Meillä on suunnitelma jonka avulla voit tanssia yömyöhään ja nauttia uusista perunoista ilman huolta ripsivärin leviämisestä tai kiharoidesi suoristumisesta.
1. Tee manikyyri edellisenä iltana 

Olemme kaikki olleet samassa tilanteessa. Juhlat ovat alkamassa kun tajuat: kynsilakka! Lopputulos ei yleensä ole paras mahdollinen. Tämän vuoksi paras tapa on tehdä manikyyri edellisenä päivänä. XBOX Mini Nail Lacquer 4-Pack on setti joka sisältää neljä trendikästä sävyä jotka kaikki sopivat täydellisesti kesäjuhliin. Lakat on tottakai varustettu OPI:n nopeasti kuivuvalla superformulalla joka tekee onnistuneen lopputuloksen saamisesta helppoa.

2. Saa rusketus nukkuessasi

Yönaamio varmistaa että aloitat päivän kosteutetun ja pehmeän ihon kanssa. Haluatko tämän lisäksi herätä ruskettuneena? Testaa James Read Gradual Tan Sleep Mask Tan Face joka on varustettu anti-age-ainesosilla sekä rusketuksella. Levitä tuote kasvoille illalla ja herää upean päivittyneen ihon kanssa!
3. Saa kampaus pysymään paikoilla koko päivän

Tärkeintä mitä voit tehdä suojellaksi hiuksiasi suoristus- tai kiharrinraudoilta on käyttää tehokasta lämpösuojaa. Joico Humidity Blocker + Protective Finishing Spray on monikäyttöinen lämpösuoja joka luo hiuksiisi upean kiillon, joustoa, pitoa sekä viimeistelyn. Viimeistele lookki hiuslakalla saadaksesi entistä kestävämmän lopputuloksen.

4. Älä unohda SPF:ää

Älä unohda aurinkosuojaa mikäli suunnittelit viettää juhannuksen ulkotiloissa - tämä pätee myös pilvisinä päivinä! Aloita meikkirutiinisi Clarinsin primerillä Clarins Sos Primer UV SPF 30 joka sisältää myös SPF:n! Voide saa ihon näyttämään välittömästi sileämmältä ja hehkuvammalta sekä suojaa ihoa UV-säteilyltä. Kaiken tämän lisäksi saa voide meikkisi kestämään pidempään.

 5. Panosta ripsiväriin joka pysyy 

Kaikki tiedämme että juhannus voi tarjota sadetta, kyyneliä ilosta sekä sponttaaneja uintireissuja - varaudu tilnteeseen kuin tilanteeseen ja panosta meikkiin joka pysyy paikallaan! Vedenkestävä ripsiväri on kaiken A ja O. Klassikko ja suursuosikki Sensai Mascara 38ºC antaa ripsillesi wow-volyymin ja samaan aikaan pysyy paikallaan aivan koko päivän. Ripsivärin saa pestyä helposti pois lämpimällä vedellä. Ymmärrämme hyvin miksi juuri tämä tuote on niin suosittu!
Lahja
Black
32.90 € Ov-hinta 33 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet