5 vinkkiä tasaisemman sävyiseen ihoon

5 vinkkiä tasaisemman sävyiseen ihoon

Auringon aiheuttamat vauriot, akne ja monet muut iholle vuosien varrella kertyneet jäljet voivat jättää ihon sävyn epätasaiseksi. Jos himotuslistalla kuitenkin koreilee tasaisen sävyinen iho, joka ei juuri meikkiä kaipaa, kannattaa lukaista nämä viisi vinkkiä!

Ehkäise 

Aloitetaan neuvoista ärsyttävimmästä: ihovaurioiden ennaltaehkäisy on tottakai se paras keino saavuttaa tasaisena hehkuva iho. Aurinko on tavallisin ihovaurioiden aiheuttaja, joten nyt aivan viimeistään on aika alkaa suhtautua tosissaan aurinkosuojan käyttöön. Käytä korkeaa suojakertointa ja muista myös lisätä sitä päivän aikana. Esimerkiksi Filorgan Uv Bronze Mist SPF 50 -aurinkosuojasuihketta voi lisätä myös meikin päälle, ja suojakerroin 50 pitää ihosi turvassa myös aurinkolomalla!

Kuori

Jos vahinko on jo tapahtunut, voi esimerkiksi hyperpigmentaatioita ja muita ihon epätasaisuuksia käsitellä esimerkiksi kemiallisesti kuorivien tuotteiden avulla. Dermalogican Daily Microfoliant on tarpeeksi hellävarainen jokapäiväiseen käyttöön mutta kuitenkin tarpeeksi tehokas häiyvyttämään ihon epätasaisuuksia.

Hoida

Kuorinnan lopputulosta voi tehostaa pigmenttimuutosten häivyttämiseen suunnitelluilla seerumeille. Esimerkiksi Filorgan Pigment Perfect Dark Sport Corrector Serum aamuin ja illoin käytettynä kirkastaa maksaläiskiä ja hyperpigmentaatioita ja ehkäisee uusien pigmenttimuutosten syntymistä.

Kosteuta

Hyvin kosteutettu iho näyttää aina tasaisemmalta, sillä kuivuus saa esimerkiksi juonteet näkymään tavallista selkeämmin. Valitse omalle ihotyypillesi sopiva kosteusvoide. Esimerkiksi kuivalle ja herkälle iholle sopii Cliniquen Dramatically Different Moisturizing Lotion+, joka syväkosteuttaa ihoa ja häivyttää sen ansiosta myös kuivuudesta johtuvia juonteita.

Peitä

Ihon sävy ei muutu täydellisen tasaiseksi yhdessä yössä, vaan vaatii sitoutumista huolelliseen ihonhoitorutiiniin. Jos haaveena on mahdollisimman meikitön look, voit aina satsata kevyesti sävytettyyn päivävoiteeseen. Esimerkiksi bareMineralsin lukuisia palkintojakin voittanut  Complexion Resque Tinted Hydrating Gel Cream on ihanan kevyt geelimäinen päiväivoide, joka tasoittaa ihon sävyä aavistuksen verran ja jättää ihon miellyttävän kosteutetun tuntuiseksi.

Shop the article

Filorga UV Bronze Mist SPF50+ (50ml)
Filorga UV Bronze Mist SPF50+ (50ml)

28.72 € 35.90 € Ov-hinta 

0
Dermalogica Daily Microfoliant (75g)
Dermalogica Daily Microfoliant (75g)

46.40 € 58 € Ov-hinta 

18
Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+ Dry/Comb
50ml 125ml
Clinique Dramatically Different Moisturizing Lotion+ Dry/Comb

alk.19.12 € alk.23.90 € Ov-hinta 

1
bareMinerals Complexion Rescue Tinted Hydrating Gel Cream

Share