Aktiivinen K-Beauty: Some By Mi
11-06-2024
Tervetuloa Some By Mi – ihana K-Beauty-brändi, joka luottaa aktiivisiin ainesosiin. Tutustu kanssamme brändiin ja joihinkin sen rakastetuimmista tuotteista, jotta voit löytää uudet suosikkisi.

Some By Mi on korealainen kauneusbrändi, joka tunnetaan aktiivisista ihonhoitotuotteistaan. Nimi Some By Mi on yhdistelmä koreankielisestä sanasta "Mi", jonka suora käännös tarkoittaa kauneutta, sekä motosta "something by a miracle". Nimi heijastaa brändin filosofiaa eli iholle hellävaraisten tuotteiden tarjoamista, joilla saat näkyviä tuloksia.K-Beauty – aktiivista ihonhoitoa

Some By Mi on luonut kokonaisia tuotesarjoja, jotka sisältävät päivittäisen ihonhoitorutiinisi kaikki vaiheet. Brändin valikoimassa on kaikkea syväpuhdistavista kasvovesistä kosteuttaviin voiteisiin. Jokainen tuote on kehitetty ihon erityisiin tarpeisiin, olipa haasteena akne, epätasainen ihonsävy tai kuiva iho.

Yksi brändin puhutuimmista tuotteista on ainutlaatuinen AHA, BHA, PHA 30 Days Miracle Toner brändin 30 Days -sarjasta. Siinä yhdistyvät AHA, BHA ja PHA – kolme aktiivista happoa, jotka vaikuttavat ihoa kuorivasti ja tasapainottavasti. Teepuu-uutteen avulla tämä kasvovesi lievittää tulehdusta ja punoitusta ja samalla ehkäisee aknea. Löydät sarjasta myös voiteen ja puhdistusaineen, jotka yhdessä luovat täydellisen rutiinin rasvaiselle ja akneen taipuvaiselle iholle.AHA BHA PHA 30 Days Miracle Foam on yksi Some By Mi:n suositun 30 Days -sarjan uusimmista tuotteista. Se on puhdistusvaahto, joka sisältää lisäksi kolmea happoa. Puhdistusaine poistaa tehokkaasti lian ja epäpuhtaudet sekä tasapainottaa talin tuotantoa aiheuttamatta kireyttä tai kuivuutta.

Jos etsit sen sijaan korjaavaa ja ihoa syvältä vahvistavaa voidetta, esimerkiksi Beta Panthenol Repair Cream sopii täydellisesti sinulle. Tämä rauhoittava kasvovoide sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän hoitavia ja tehokkaita aineita, jotka auttavat vähentämään ärsytystä ja korjaavat ihosi suojakerrosta.

Some By Mi on luonut myös hellävaraisia tuotteita, jotka sisältävät retinolia. Retinol Intense Reactivating Serum sisältää tehokkaan yhdistelmän retinolia, retinalia ja bakuchiolia. Nämä aktiiviset ainesosat pääsevät syvälle ihoon brändin patentoidun Elastic-Liposome-teknologian avulla. Se vähentää ikääntymisen merkkejä ja lisää ihon kimmoisuutta. Seerumin koostumus on suunniteltu hellävaraiseksi, joten se sopii myös herkälle iholle.Retinol Intense Daily Mask on kasvonaamio, jonka sisältämät kahdeksan erilaista hyaluronihappoa antavat iholle sen tarvitseman kosteuspommin. Nämä kangasnaamiot on erityisesti suunniteltu päivittäiseen käyttöön. Koostumus sisältää myös yhdistelmän retinolia, retinalia ja bakuchiolia, jotka parantavat ihon rakennetta ja vähentävät näkyviä juonteita ja ryppyjä.

Kuorivia happoja sisältäviä ihonhoitotuotteita käytettäessä ei saa unohtaa suojata ihoa UV-säteilyltä. Levitä aina aurinkosuojaa rutiinin viimeisenä vaiheena.

Katso tästä lisää mietoja mutta tehokkaita Some By Mi -tuotteita.
Lahja
Uutuus
22.90 €
Lahja
Uutuus
Lahja
Uutuus
31.90 €
Lahja
Uutuus
26.90 €
Lahja
Uutuus

Artikkelissa esiintyneet tuotteet