Aktiivinen vartalonhoito – kuuma trendi juuri nyt
05-06-2024
Aktiivinen vartalonhoito on selvästi nousemassa trendien huipulle. Tasoittavasta niasiiniamidista tehokkaaseen retinoliin – listaamme suosikkimme, joita ilman emme pärjää.

Vuonna 2022 korkeimmalle palkintokorokkeelle nousi ihonhoito – ainakin kauneustrendien osalta. Clean Girl -aika erottui selkeästi – keskiössä olivat pääosin minimalistiset, pitkät ja räätälöidyt rutiinit. Kasvojenhoito on itsestään selvä osa monien kauneudenhoidon ystävien rutiineja – mutta entäpä vartalonhoito?Se on yksinkertaista – iho on iho! Kuten monissa muissakin tuoteryhmissä, tuotteissa on runsaasti valinnanvaraa – ihotyypin ja toivottujen tulosten mukaan. Nyt astumme uuteen aikakauteen, jossa aktiivinen ja kosteuttava vartalonhoito näyttää tietä. Tutustutaan suosikkeihimme, joita ilman emme pärjää.


Vieritä alaspäin ja lue lisää huolella valituista suosikeistamme.


Rutiini alkaa hyvällä puhdistuksella

Aivan kuten kasvojenkin, myös vartalonhoitorutiini alkaa puhdistuksella. Dr Barbara Sturmsin mieto Body Wash puhdistaa hellävaraisesti poistamatta ihon luonnollista rasvaa tai kosteutta, aivan kuten Rahuan Enchanted Island Body Glow Wash kosteuttaa tehokkaasti ja antaa ihanaa hehkua.


Vartalon kuorinta

Glowing skin is always in – vai miten se meni? Oikeanlaisella kuorinnalla saat tasaisen ihonsävyn ja luonnollista hehkua, sillä se poistaa kuolleet ihosolut ihon pintakerroksesta. Jos sinulla on akneen taipuvainen iho, Acnemyn Zitbody sopii sinulle täydellisesti. Sisältää AHA- ja BHA-sekoituksen, joka puhdistaa ja säätelee liiallista rasvoittumista aknen aiheuttamien jälkien vähentämiseksi ja korjaamiseksi.

Jos ihollasi on pientä näppylää, niin kutsuttua Keratosis pilarista, Natalie's Cosmeticsin Smooth Body Lotionin kuoriva ominaisuus hoitaa ihon pintakerrosta ja irrottaa pehmeästi kovettumia. Emme saa tarpeeksemme OUAI:n Scalp and Body Scrub St Barts -sokerikuorinnasta, joka sopii kaikille ihotyypeille.Kaulanhoito ikääntymisen merkkeihin

Kun haluat ehkäistä ikääntymisen merkkejä, voi olla syytä hoitaa kaulaa ja dekolteeta. SkinCeuticalsin Tripeptide-R Neck Repair on korjaava hoito, joka on erityisesti kehitetty kaulan alueelle hoitamaan varhaisia ja näkyvämpiä kaulan ikääntymisen merkkejä.

Muistakaamme myös Elemisin Pro-Collagen Neck and Décollete Balm sekä Dr Ceuraclen kaulanaamio Hyal Reyouth Neck Mask, joka sisältää 10 eri tyyppistä hyaluronihappoa ja kollageenia, jotka täyteläistävät kosteudella ja pullistavat ihoa sisältä päin.


Hyvä seerumi, joka hoitaa syvältä

Tehoravintoa ihollesi seerumilla, joka hoitaa syvältä. Bodyologistin Instant Booster Skin Changing Body Serum sisältää muun muassa A-vitamiinia eli retinolia, joka vähentää ikääntymisen merkkejä, sekä niasiiniamidia, joka tasoittaa ja luo hehkua.Kosteuspommi vartalolle

Kaikkien aktiivisten ainesosien lisäksi on tärkeää muistaa myös kosteuden merkitys. MANTLEn The Whipp – Ultra-nourishing whipped body cream tekee taikoja iholle. Sen sheavoi, hyaluronihappo, jojoba ja E-vitamiini tekevät ihosta pehmeän ja kosteutetun.


Aktiivinen vartaloöljy

Jos panostat mieluummin luonnollisiin ja ekologisiin ainesosiin, tutustu Natalie's Cosmeticsin Better Aging Body Oiliin. Se sisältää guggulia ja bakuchiolia – retinolia luonnollisessa muodossaan – stimuloiden kollageenin tuotantoa, madaltaen ryppyjä ja vahvistaen solujen kapasiteettia. Lisäksi se sisältää myös suuren pitoisuuden E-vitamiinia, jolla on vahvoja tulehdusta hillitseviä ominaisuuksia. Se myös suojaa ihon suojakerrosta ympäristövaikutuksilta, kuten UV-säteilyltä ja ilman epäpuhtauksilta.
Dr. Barbara Sturm
69 €
Lahja
SkinCeuticals
Tilapäisesti loppu
138.90 € Ov-hinta 140 €
Natalie's Cosmetics
99 €
16 €
Great Deal
3.40 € Ov-hinta 4 € (-15%)
Natalie's Cosmetics
129 €
-20%
74.30 € Normaalihinta 92.90 € (-20%)
Uutuus
(275 ml) (50 ml)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet