Asiakkaamme arvioivat: Smashbox BECCA
12-04-2023
Tunnetun BECCA-meikkimerkin rakastetuimmat tuotteet löytyy nyt Smashboxin tuotevalikoimasta: Annoimme asiakkaillemme mahdollisuuden testata suosikkeja, ja tässä ovat heidän mielipiteensä.BECCA Under Eye Brightening Corrector on sävynkorjaaja, jota levitetään silmien alle ennen peitevoidetta, jotta persikan- ja aprikoosinvärinen pigmentti neutraloi sinisyyttä silmien alla ja kirkastaa tummia renkaita. Tämä suosikki saa raikuvat aplodit ja huippuarvosanat monilta asiakkailtamme.

Rozana kirjoittaa:

Todella hyvä sävynkorjaaja. Se asettuu hienosti silmien alle ja taikoo tummuuden pois! Suosittelen vahvasti!

Eva on samaa mieltä:

Tämä maaginen tuote taikoo helposti pois tummat silmänaluseni. Imeytyy hyvin eikä keräänny juonteisiin.BECCA Shimmering Skin Perfector on yksi korostustuotetaivaan kirkkaimmista tähdistä, kirjaimellisesti. Tällä puuterilla luot hehkua haluamillesi kasvojen alueille lisätäksesi ulottuvuutta ja fantastista säteilyä, joka enemmänkin loistaa kuin kimaltaa. Kuuntele muitakin kuin meitä – tässä kahden asiakkaamme arviot:


Cait kirjoittaa:

Olen tässä kauniissa, luonnollisen kullanhohtoisessa värissä säteilevä jumalatar!

Maagista hehkua ilman kimallusta. Hehkua ja silkinsileä iho! Korostustuotevalintani kasvoille ja dekolteelle.


Harley antaa täydet pisteet ja käteviä vinkkejä:

Klassikko, joka nosti korostustuotteet esiin monta vuotta sitten, kun korostuspuuterista tuli suosittu. (Kun BECCA-tuotemerkki oli olemassa.)

Luonnollista hehkua tuntumatta liian vähäiseltä tai voimakkaalta. Se ei myöskään ole kuiva, vaan enemmänkin pehmeän täyteläinen. Sopii heille, jotka haluavat jotakin yksinkertaista mutta tehokasta.

VINKKI: Superhyvä tuote erityisesti luomen yläosaan ruskeaksi varjostukseksi tuomaan lisämaustetta. Saat poskille todella luonnollisen lookin laittamalla ensin korostustuotetta ja sen yläpuolelle poskipunaa, aurinkopuuteria tms. Wow-efektin luomiseksi voit käyttää kosteaa sivellintä tai sientä!


Tietysti haluat kokeilla? Osta BECCA-sarjaa ja kaikki Smashbox-tuotteet tästä.
Great Deal
Lahja
Chocolate Geode
25.90 € Ov-hinta 39.50 € (-34%)
Lahja
Selling fast
Dark Fair/Light
20 € Ov-hinta 28 € (-29%)
Lahja

Artikkelissa esiintyneet tuotteet