Augustinus Bader lanseeraa ripsi- ja kulmaseerumin
19-09-2022
Etsitkö tuotetta, jonka avulla saat täyteläisemmät, terveemmät kulmakarvat sekä pidemmät ja vahvemmat ripset? Look no further – suursuosikki Augustinus Bader on vihdoinkin lanseerannut The Eyebrow & Lash Enhancing Serumin, suosittua tähtiainesosaa TFC8 sisältävän ripsi- ja kulmaseerumin. Lue kaikki lisätiedot tästä uutuudesta.The Eyebrow & Lash Enhancing Serum yhdistää TFC8:n voiman muihin karvatuppia ravitseviin ja vahvistaviin korkealaatuisiin ainesosiin, jotka auttavat niitä kasvattamaan paksummat ja täyteläisemmät kulmakarvat ja ripset.

Hibiskus- ja safloriuutteet lisäävät verenkiertoa karvojen kasvun edistämiseksi sekä vähentävät karvojen putoamista aiheuttavaa tulehdusta ja oksidatiivista stressiä. Hiusmaailmassa tunnettu biotiini auttaa lisäämään keratiinin tuotantoa, tukee karvojen luonnollista kasvua sekä parantaa niiden lujuutta ja vahvuutta.

Hyaluronihappokompleksi luo kosteussulun karvan ympärille optimoiden sen proteiinirakennetta ja luoden pehmeämmät, terveemmät ripset ja kulmat. Punalevä ehkäisee karvojen putoamista, stimuloi karvojen kasvusta vastaavia soluja ja parantaa karvojen tiheyttä.

Seerumi sisältää myös risiiniöljyä, jonka tiedetään tukevan paksumpien ja pidempien ripsien ja kulmien kasvua.
Litteä sivellin mahdollistaa helpon levittämisen sekä kulmakarvoihin että ripsien tyveen; käytä leveää puolta peittääksesi helposti jokaisen kulmakarvan ja kapeaa puolta levittääksesi seerumia rajauskynän lailla ripsien tyveen. Levitä aamuin illoin puhdistetulle, kuivalle iholle ja anna imeytyä ennen ihonhoitorutiinisi jatkamista.

Lopputulos? Täyteläisemmät, kasvot määrittävät kulmakarvat ja pitkät, rehevät ripset.

Lahja
Uutuus

Artikkelissa esiintyneet tuotteet