Babor: Keväänraikas iho vain 2 viikossa
05-03-2024
Lähestyvän kevään myötä Babor esittelee hoitavan sankarisetin. Perfect Skin Collection Spring Editionin avulla voit saada keväänraikkaan ihon vain kahdessa viikossa.

Baborin kevätterveisenä on täydellinen setti, joka antaa ihollesi uuden alun. Pefect Skin Collection Spring Editionin 14 huolella valittua ampullia ovat täydellinen ihonhoitokuuri moniin erilaisiin tarpeisiin. Jokaisen ampullin tehokkaat aktiiviset ainesosat tarjoavat näkyviä tuloksia nopeasti.Perfect Skin Collection Spring Edition
Setti sisältää yhteensä 14 ampullia ja 7 eri vaihtoehtoa eri ominaisuuksilla ja tuloksilla. Vieritä alaspäin ja lue oppaastamme, mitä voit odottaa kuurilta päivä päivältä.

Päivä 1–2: Hydra plus
Hydra plus sisältää vahvan sekoituksen matalamolekyylistä 1,3 % hyaluronihappoa tehokkaaseen kosteutukseen, ja punalevän marine sugar tehostaa hyaluronihapon tuotantoa ihossa. Tuloksena on parantunut ihon suojakerros ja vähemmän juonteita

Päivä 3–4: Algae Vitalizer
Tämä ampulli sisältää viherleväuutetta sekä runsaasti A-, C- ja E-vitamiinia ihon tehokkaaseen kosteutukseen. Yhdessä antioksidatiivisista ominaisuuksistaan tunnetun planktonuutteen kanssa se auttaa vahvistamaan ihon luontaista puolustuskykyä epäpuhtauksia vastaan.

Päivä 5–6: Active Night
Active Night antaa ihollesi sen yön aikana tarvitsemaa huolenpitoa. Se sisältää ihon suojakerrosta vahvistavan keramidiyhdisteen, ihoa korjaavaa ja kosteuttavaa eurooppalaisen suolayrtin uutetta sekä kaiken kruunaavaa passionhedelmänsiemenöljyä, joka tehostaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa.Päivä 7–8: Multi Vitamin
Tämän ampullin ihana vitamiinicocktail sisältää ihoa uudistavaa ja ihon rakennetta parantavaa A-vitamiinia, ihon hehkua lisäävää antioksidanttipitoista C-vitamiinia sekä ihon luonnollista suojakerrosta vahvistavaa niasiiniamidia.

Päivä 9–10: Perfect glow
Tämän ampullin glow-pigmentti ja eksopolysakkaridit luovat ihollesi hehkun, josta olet unelmoinut. Se sisältää myös peptidejä, jotka kosteuttavat ja vähentävät juonteita.

Päivä 11–12: 3D Firming
Suolilevän oligosakkaridit, tetrapeptidit ja orgaaninen pii vähentävät ryppyjä ja lisäävät ihon elastisuutta. Saat kiinteämmän ihon ja selkeämmät piirteet.

Päivä 13–14: Lift Express
Lift Express tarjoaa välittömän kiinteyttävän vaikutuksen. Sen sisältämät eksopolysakkaridit täyttävät juonteita ja ryppyjä sekä parantavat ihon mikrorakennetta, mikä tasoittaa ihoa.

14 päivän jälkeen ihosi on kosteutettu, kiinteämpi ja hehkuvampi – ja lisäksi olet toivottavasti löytänyt uusia suosikkituotteita ihonhoitorutiiniisi.

Täältä löydät lisää Baborin hoitavia ampulleja ja ihonhoitoa.
Great Deal
Lahja
27.50 € Ov-hinta 41 € (-33%)
Great Deal
Lahja
25.90 € Ov-hinta 30 € (-14%)
Great Deal
Lahja
37.20 € Ov-hinta 41 € (-9%)
Great Deal
Lahja
20.90 € Ov-hinta 28 € (-25%)
Great Deal
Lahja
39.60 € Ov-hinta 50 € (-21%)
Great Deal
Lahja
42.30 € Ov-hinta 59.90 € (-29%)
Great Deal
Lahja
39.60 € Ov-hinta 50 € (-21%)
Great Deal
Lahja
Babor
Tilapäisesti loppu
36.90 € Ov-hinta 50 € (-26%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet