bareMinerals-meikkivoideopas
28-09-2023

Valitessasi bareMinerals-meikkivoiteen saat paljon enemmän kuin meikkituotteen. Saat ihoa hoitavan tuotteen, joka parantaa ihoasi valikoiduilla luonnollisilla ainesosilla ja mineraaleilla. Pohditko, minkä valitsisit? Tutustu oppaaseemme ja löydä täydellinen meikkivoide juuri sinulle.

Vaihe 1: Lähde liikkeelle ihotyypistäsi
Tuntuuko ihosi kuivalta, rasvaiselta, sekaiholta vai normaalilta? Valitse ihotyyppisi meikkivoide saadaksesi parhaan tuloksen.

Vaihe 2: Löydä oikea sävy ja pohjasävy
Löydä oikea väri valitsemalla kaulasi ihoa vastaava sävy. Löydät oikean pohjasävyn tarkastelemalla kyynärvarttasi. Valitse viileämpi, vaaleanpunaiseen taittava pohjasävy, jos suonet ovat siniset/violetit ja palat helposti auringossa. Jos suonet ovat siniset/vihreät ja palat toisinaan, valitse neutraali pohjasävy. Näyttävätkö suonesi vihreiltä ja palat harvoin auringossa? Valitse silloin lämpimämpiä, keltaiseen taittavia pohjasävyjä.

Vaihe 3: Valitse peittävyysaste ja viimeistely
Kuinka paljon haluat meikkivoiteesi peittävän? Läpikuultava peittävyys korjaa kevyesti, täysi peittävyys piilottaa kaikki epätasaisuudet. Sinun on myös päätettävä, haluatko hehkuvamman lopputuloksen tai mattaisemman ilmeen sametinsileällä viimeistelyllä.

Meikkivoiteet viimeistelyllä luonnollisesta hehkuvaan

Original Pure Serum Radiant Natural Liquid Foundation Mineral SPF 20
Seerumimeikkivoide parantaa ihoasi ja peittää epätasaisuudet. Silkinsileä koostumus tuntuu iholla painottomalta koostuen 90 %:isesti ihoa hoitavista ainesosista. Luonnollinen tulos keskivahvalla peittävyydellä.

Original Loose Powder Foundation SPF 15
Ikoninen ja palkittu mineraalimeikkivoide. Kevyttä koostumusta irtopuuterin muodossa voidaan täydentää läpikuultavasta peittävämmäksi. Lopputulos on raikas, tasainen ja luonnollisen hehkuva.

Complexion Rescue Tinted Moisturizer
Monitoiminen tuote, jossa yhdistyvät meikkivoiteen, värillisen päivävoiteen ja BB-/CC-voiteen parhaat ominaisuudet. Kosteuttava koostumus, joka antaa luonnollisen upean hehkun. Peittävyys läpikuultavasta kevyeen.

Meikkivoiteet mattaviimeistelyllä

Barepro 16 HR Skin-Perfecting Powder Foundation
Puristettu puuterimeikkivoide antaa tehokkaasti luonnollisen mattatuloksen täydellä peittävyydellä, paakkuuntumatta. Kestävä, voidemainen ja pehmeä koostumus pysyy hiestä ja ilmankosteudesta huolimatta.

Matte Foundation SPF 15
Mineraalimeikkivoide luonnollisen samettisella mattaviimeistelyllä. Peittää näkyvät huokoset ja epätasaisuudet. Irtopuuteri vähentää kiiltävyyttä ja edistää ihon parantumista ajan myötä. Täydennettävissä läpikuultavasta täyteen peittävyyteen.

Complexion Rescue Tinted Moisturizer Natural Matte SPF 30
Sävytetty kosteusvoide, peittävyysaste läpikuultavasta kevyeen. Kevyt, öljytön koostumus antaa täydellisen häivytetyn, luonnollisen mattaviimeistelyn. Täydellinen rasvaiselle tai sekaiholle.

BAREPRO Performance Wear Liquid Foundation Broad Spectrum SPF 20
Nestemäinen mineralimeikkivoide antaa täyden peittävyyden mattaviimeistelyllä, tuntuen kuin toiselta iholta. Vedenkestävä koostumus pysyy paikallaan koko päivän häivyttäen epätasaisuudet.

Last Chance
30.90 € Ov-hinta 41.50 € (-26%)
Great Deal
29.80 € Ov-hinta 42.50 € (-30%)
Great Deal
Selling fast
25.90 € Ov-hinta 42.50 € (-39%)
34.90 € Ov-hinta 44.50 € (-22%)
30.90 € Ov-hinta 39.50 € (-22%)
29.90 € Ov-hinta 46 € (-35%)
17.80 € Ov-hinta 22 € (-19%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet