Boostaa iho L:A Bruketin uudella Firming Body Serum -seerumilla
09-06-2023

Kesä on saapunut ja tuo toivottavasti tullessaan aurinkoa ja uintia. Auringossa vietettyjen päivien päätteeksi iho kaipaa erityistä huomiota. Ruotsalainen L:A Bruket, joka tarjoaa kaikille ihotyypeille luonnollista ja ekologista ihonhoitoa, on julkaissut uuden hoitavan Firming Body Serum -vartaloseerumin.

Seerumi on erityisesti kehitetty kosteuttamaan ihoa viileällä ja rauhoittavalla vaikutuksella. Seerumin helposti imeytyvä koostumus muuttaa tuotteen syväntuoksuisesta geelistä virkistäväksi ja kevyeksi nesteeksi, kun sitä hierotaan vartalolle.

Tässä käymme läpi muutamia L:A Bruketin tuotteita, joiden uskomme tehostavan kesärutiiniasi yhdessä Firming Body Serumin kanssa.Kukapa ei rakastaisi ihanaa kuorintaa? Sea Salt Scrub poistaa hellävaraisesti kuolleet ihosolut luonnollisen merisuolan ja manteliöljyn seoksella. Kuorinta pehmentää ja auttaa ehkäisemään ihoalueiden, kuten kyynärpäiden, kuivumista, vahvistaen samalla ihoa pitkällä aikavälillä.
Syväpuhdista vartalosi L:A Bruketin kosteuttavalla Body Washilla, joka pehmentää ihoa. Virkistävällä sitruunaruohon ja rosmariinin eteeristen öljyjen seoksella se toimii kesäiltojen tunnelman kohottajana.

On tärkeää myös muistaa voidella iho pesulla käynnin tai uinnin jälkeen. Nauti L:A Bruketin Bodylotionista. Sisältää pehmentävää sheavoita, kookosöljyä ja kaakaovoita, tuoksuu vastustamattomilta bergamotilta ja patsulilta.

Kaikki ovat COSMOS-sertifioituja, vegaanisia ja Ruotsissa valmistettuja unisex-tuotteita.

Löydä lisää L:A Bruket -tuotteita täältä.

Great Deal
L:a Bruket
Tilapäisesti loppu
34.90 € Ov-hinta 42 € (-17%)
L:a Bruket
Tilapäisesti loppu
44 €
Great Deal
450ml (1000ml) Refill
21.50 € Ov-hinta 25 € (-14%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet