Brand of the Month: 111Skin
13-01-2023
Vuoden ensimmäinen Brand of the Month on 111Skin, tuloksiin panostava ihonhoitomerkki, joka tuli yksinoikeudella valikoimaamme joulukuussa ja johon olemme jo ehtineet rakastua.Brändi perustettiin tähtiainesosan NAC Y² keksimisen seurauksena. Ainesosalla on kyky nopeuttaa ihon paranemisprosessia. Tämä tapahtuu edistämällä antioksidanttiprosessia ja kollageenin tuotantoa, jotka yhdessä myötävaikuttavat nuorempaan ulkonäköön.

Valikoimastamme löytyy tuotteita useimmille ihotyypeille ja useimpiin tarpeisiin. Haluatpa sitten hoitaa näkyviä arpia tai saada ennen kaikkea kosteutusta ja hehkua, tuotteet todella pitävät lupauksensa. Kaikki niistä ovat myös parabeenittomia, silikonittomia cruelty-free-tuotteita.


Mistä on hyvä aloittaa? Jos voimme suositella brändiltä vain yhtä tuotetta, itsestään selvä valintamme on tähtituote Y Theorem Repair Serum NAC Y². Tässäpä sinulle supersankari, joka korjaa ja elvyttää ihoa , olipa se vahingoittunut auringosta, ilmastosta tai kirurgisista toimenpiteistä. Haluamme toki nostaa esille myös yövoiteen Nocturnal Eclipse Recovery Cream NAC Y², joka varmistaa, että ennätät vahvistaa, kosteuttaa ja ravita ihoa jopa lyhimpinä öinä.

Jos taas etsit jotakin, jolla saat silmänympärysiholle todellista nostetta, Celestial Black Diamond Contour Gelistä tulee uusi paras ystäväsi. Mainitsemisen arvoisia ovat tietysti myös brändin sheet maskit, jotka antavat niin vakuuttavia tuloksia, että on vaikea uskoa, ettei käsittelyssä käytetty neuloja. 


@bangerhead.com @111skin just landed at Bangerhead! 🖤 Discover all products and learn more about the brand at Bangerhead.com ☺️ #bangerhead #111skin #skincare #surgicallyinspiredskincare #beauty #glow #shopping ♬ original sound - elijah


Haluatko kuulla lisää? Tutustu koko elvyttävään 111Skin-ihonhoitovalikoimaan täällä.
Lahja
Lahja
Lahja
111Skin
Tilapäisesti loppu
113 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet