Brand of the Month: Augustinus Bader
19-10-2023

Täytämme 15 vuotta, samoin kuin suosikkimerkki Augustinus Bader, jonka tuloksia antavat tuotteet tekevät vaikutuksen niin meihin kuin asiakkaisiimmekin. Lanseerauksen jälkeen merkkiä on kehuttu laajasti ja se on saanut arvostettuja palkintoja innovatiivisista ihon-, vartalon- ja hiustenhoitotuotteistaan.Menestyksen takana on maailman johtava kantasoluasiantuntija, professori Augustinus Bader, joka 30 vuoden tutkimustyön jälkeen on kehittänyt uraauurtavan tekniikan kehon luontaisen lääkitsemisprosessin käynnistämiseksi.

Tähtiainesosa TFC8 (Trigger Factor Complex) löytyy kaikista tuotteista ja auttaa edistämään ihosolujen uusiutumista ja kollageenin tuotantoa. Yhdessä aktiivisten ainesosien, kuten retinolin ja C-vitamiinin, kanssa se takaa kliinisesti todistetut tulokset.

Haluatko tietää, mitä tuotteita et vain voi ohittaa? Katsotaanpa tarkemmin ehdottomia suosikkejamme.The Cream & The Rich Cream – ikoniset kosteusvoiteet joka ihotyypille
Dynaaminen duo, joka toimi lähtölaukauksena merkin suosiolle. Nämä ylelliset kasvovoiteet vähentävät ikääntymisen merkkejä sekä kosteuttavat ja ravitsevat tehokkaasti, samalla kun ihosta tulee pehmeä, tasainen ja hyvinvoiva. Minkä vaihtoehdon valitset? The Cream -voiteen kevyempi koostumus sopii rasvaiselle ja sekaiholle, kun taas täyteläisempi The Rich Cream sopii normaalille ja kuivalle iholle.

The Retinol Serum – Kosteuttava seerumi aikuiselle tai akneiholle
Todellista taikuutta seerumin muodossa nuorentavan TFC8:n ja retinolin ansiosta. Kevyt koostumus imeytyy nopeasti ja vähentää merkittävästi juonteita, ryppyjä, näppylöitä ja tummia läiskiä. Suojaa ennenaikaiselta ikääntymiseltä ja ihon tulehduksilta.

The Face Cream Mask – Kosteuttava ja virkistävä naamio
Saat taatusti tehokasta kosteutusta ja näkyviä tuloksia tällä täyteläisellä suosikkinaamiolla. Uutta hehkua ihoon, tasaisempi ihonsävy ja vähemmän näkyviä juonteita. Tehostaa kollageenin tuotantoa ja lisää ihon elastisuutta. Vinkki: Anna vaikuttaa yön yli saadaksesi lisää kosteutta ja hehkua.The Leave In Hair Treatment – Korjaava ja suojaava hiushoito
Tämä silkinsileä hiusvoide on varma valinta, kun toivot syväkosteutusta tekemättä hiuksia raskaiksi. TFC8, vitamiinit sekä ravitseva kauranydinöljy palauttavat vaurioituneita hiuksia ja suojaavat lämpömuotoilun ja UV-säteilyn aiheuttamilta vaurioilta. Yhdistä The Shampoo ja The Conditioner, ja saat ravitut ja terveet hiukset juurista latvoihin.

The Body Cream – Tehokkaasti pehmentävä ja ravitseva vartalovoide
Aika nostaa vartalonhoito uudelle tasolle? The Body Cream kosteuttaa ihoasi intensiivisesti tehokkailla ainesosilla, kuten TFC8:lla, ravinteikkaalla sheavoilla ja rauhoittavalla bisabololilla. Tasoittaa ihoa näkyvästi ja vähentää ihon virheitä ja pigmentaatiota. Täydellinen koko vartalolle tai täsmähoidoksi kuivimpiin kohtiin. Toivotko saavasi tuloksia jo suihkussa? Testaa The Body Cleanser -uutuutta.

Katso tästä lisää Augustinus Bader -suosikkeja. Vinkki: Augustinus Bader tarjoaa useita hienoja lahjasettejä ja duoja joistakin suosikeistaan – täydellistä, kun haluat hemmotella itseäsi tai läheistäsi.

Augustinus Bader
170 €
74 €
Augustinus Bader
195 €
50ml 30ml
Augustinus Bader
87 €
Augustinus Bader
47 €
50ml 30ml
Augustinus Bader
87 €
Augustinus Bader
175 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet