Brand of the Month: Laura Mercier
23-03-2023
Seuraava tuotemerkki Brand of the Month -valinnaksi on Laura Mercier, jonka valikoimassa on meikkejä sekä ihon- ja vartalonhoitoa, mutta se tunnetaan etenkin palkituista pohjustustuotteistaan ja kiinnityspuutereistaan. Laura Mercier toi ensimmäisenä kauneusmarkkinoille pohjustusvoiteen, ja nykyään valikoimassa on kaikkea, mitä tarvitset luodaksesi täydellisen pohjameikin.

Tapasimme Laura Mercierin kansainvälisen meikkitaiteilijan Michel Coulomben, joka näytti neljä helppoa vaihetta täydellisen pohjameikin luomiseksi. Katso videolta, kuinka Michel meikkaa kollegamme Tamarin, ja lue alta lisää tuotteista.


Neljä vaihetta virheettömään pohjameikkiin

Vaihe 1: Pure Canvas Primer

Ensimmäinen virheettömään meikkiin tarvittava asia on pohjustusvoide. Levittämällä pohjustusvoidetta luot hoitavan pohjan ihosi ja meikin väliin, mikä suojaa ihoa päivän aikana ja helpottaa meikin levitystä ja lisää sen kestävyyttä. Pure Canvas Primer sisältää ihoa hoitavia ainesosia ja on saatavilla viitenä eri versiona: Alkuperäinen Perfecting Primer kaikille ihotyypeille, Protecting Primer, joka suojaa SPF 30 -suojakertoimellaan, Blurring Primer, joka häivyttää isoja huokosia ja hienoja juonteita, Illuminating Primer, joka antaa lisähehkua samealle iholle, sekä viimeisenä Hydrating Primer, joka kosteuttaa ihoa meikkivoiteen paakkuuntumisen estämiseksi. Lue lisää Laura Mercierin pohjustusvoiteista tästä artikkelista.Vaihe 2: Tinted Moisturizer Natural Skin Perfector Créme Teintée

Toisessa vaiheessa on itse meikin aika, ja saadaksesi tasaisen mutta luonnolliselta näyttävän ihon suosituksemme on Tinted Moisturizer Natural Skin Perfector. Tämä suosikki pitää ihon kosteutettuna ja luo samalla luonnollista, sisäpuolelta säteilevää hehkua.

Vaihe 3: Flawless Fusion Ultra Longwear Concealer

Kun vaihe 2 on valmis, tartumme peitevoiteeseen saadaksemme peittävyyttä haluamillemme alueille, kuten esimerkiksi näppylöille tai tummille silmänalusille. Flawless Fusion Ultra Longwear Concealer antaa nimensä mukaisesti tehokasta mutta kevyeltä tuntuvaa peittävyyttä ilman paakkuuntumista ja murenemista.

Vaihe 4: Translucent Loose Setting Powder

Lopuksi ei mitään vähempää kuin Laura Mercierin myydyin tuote: Translucent Loose Setting Powder. Tämä kulttimaineen saavuttanut väritön irtopuuteri luo iholle silkinsileän viimeistelyn ja pitää meikin paikoillaan koko päivän ilman kuivumista, murenemista tai rasvaisuutta.

Vinkki: käytä Velour Puffia helpottamaan puuterin levitystä saadaksesi tasaisen jaottelun ilman että tuotetta menee hukkaan.

Oletko valmis nostamaan meikkirutiinisi uudelle tasolle? Tutustu Laura Mercierin valikoimaan tästä.

Lahja
Lahja
Lahja
21 €
Lahja
Translucent Honey
44 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet