Brand of the Month: OUAI
26-07-2023
Löydä OUAI – kaudeudenhoitomerkki, joka haastavasti lausuttavasta nimestään huolimatta (joka muuten lausutaan "way") keskittyy helppouteen ja tehokkuuteen – laadusta tinkimättä. OUAIn perusti tunnettu julkkiskampaaja Jen Atkin, ja lyhyessä ajassa merkki on valloittanut hiustenhoitoalan. Innovatiiviset ja hyväntuoksuiset tuotteet minimalistisilla ja Instagram-ystävällisillä pakkauksillaan koristavat kylpyhuoneiden hyllyjä tavallisista kuluttajista aina Kardashian-Jenner-perheen jäseniin.

Haluatko tietää, miksi tuotteet ovat niin pidettyjä? Tutustutaanpa tarkemmin muutamiin OUAI-suosikkeihin.OUAI nousi kauneushoitoalalle eri hiustyypeille kohdistetuilla hiushoitosarjoilla. Myöhemmin valikoima laajentui tehokkaisiin muotoilutuotteisiin ja ravitsevaan vartalonhoitoon. Tuotteiden oltua jonkin aikaa markkinoilla asiakkaat osoittivat rakastavansa tulosten lisäksi myös tuoksuja, minkä seurauksena OUAI toi markkinoille parfyymeja suosituilla tuoksuilla.

OUAI on sekä meidän että asiakkaidemme suosikki, ja OUAI Hair Oil on suursuosikki, josta emme saa tarpeeksemme. Tämä monipuolinen öljy kesyttää pörröisyyden, lisää kiiltoa ja ravitsemusta ja suojaa hiuksia lämpövaurioilta. Kevyt koostumus sisältää mm. afrikkalaista galangajuurta ja amazonialaisia ja aasialaisia rohtopurasruohoöljyjä, ja sitä voidaan käyttää sekä kosteisiin että kuiviin hiuksiin. Vinkki: Tilaa öljy travel size -koossa (13 ml) käyttääksesi sitä latvojen kaivatessa lisähuomiota.Rajoitettu St. Barts -sarja on toistuvasti suursuosikki, jonka raikas trooppisten hedelmien virkistävä tuoksu vie ajatukset välittömästi St. Bartsin aurinkoisille rannoille. Täydellinen valinta, jos äkkilähtö ei toteutunut tai jos haluat säilyttää lomatunnelman ympäri vuoden. Sarjan Scalp & Body Scrub on virkistävä kuorinta, jossa yhdistyvät hienot sokerikristallit, kookosöljy ja probiootit, jotka poistavat epäpuhtaudet varovaisesti ja jättävät ihosi sileäksi ja hehkuvaksi. Tuote sekä hoitaa vartalon ihoa että antaa ravinteita hiuspohjalle edistäen hiusten tervettä kasvua.

Etsitkö jotakin muuta? Löydä kaikki OUAI-suosikit täältä.
Lahja
45ml Travel (13ml)
OUAI
16 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet