Brand of the Month: R+Co Bleu
02-03-2023
On aika esitellä Brand of the Month -sarjan seuraava merkki, ja tässä kuussa maininnan saa hiustuotemerkki R+Co Bleu – hehkutetun R+Co:n ylellinen ja erityinen pikkusisko. Tehokkaita, kestäviä, vegaanisia ja eläinkokeettomia: Näitä hiustenhoitotuotteita et halua jättää väliin.R+Co Bleu on couture-merkki, jonka hiustenhoitotuotteet on tarkoitettu sekä kampaamoon että kotiin, kaikenlaisille hiuksille. Tuotemerkin tarkoituksena on tuoda hohtoa arkiseen hiustenhoitoon ja samalla panostaa kestävyyteen. Haluatko antaa hiuksillesi yhtä paljon hoitoa ja huolenpitoa kuin ihollesikin? Silloin R+Co Bleu on juuri sinulle. Merkissä yhdistyvät ylellinen laatu ja tehokkuus sekä kestävyys ja harkitut ainesosat.R+Co Bleu -tuotteet koostuvat korkealaatuisista ja myrkyttömistä ainesosista. Hehkua tuovan ja vahvistavan Blue Molecule Complexin ja asteittain aktiivisia ainesosia vapauttavien mikrokapseloitujen sokerimolekyylien avulla palautat helposti hiukset entiseen loistoonsa. Kaikki tuotteet ovat väriturvallisia ja sisältävät UV- ja lämpösuojan. Kestävät koostumukset ovat vegaanisia ja eläinkokeettomia, eivätkä ne sisällä gluteenia, parabeeneja, sulfaatteja, mineraaliöljyjä tai vaseliinia.Kiinnostuitko? Löydä uudet suosikkisi värikoodatuista tuoteperheistä:

Siniset tuotteet kuuluvat Essentials-perheeseen, joka yksinkertaisesti nostaa hiustenhoitorutiinisi uudelle tasolle tuloksiin keskittyvillä hiustenhoito- ja muotoilutuotteillaan.

R+Co Bleun suosituin tuoteperhe on vihreä Repair & Moisture, joka työskentelee erityisesti palauttaakseen vaurioituneet ja kuivuneet hiukset alkuperäisen terveiksi. Suosittelemme niitä elottomille ja kuiville hiuksille, jotka irtoavat helposti.

Värjätyille hiuksille suosittelemme tuotteita punasävyisestä Color-perheestä, sillä ne on suunniteltu hoitamaan käsiteltyjä hiuksia ja korostamaan kutriesi sävyä sekä tuomaan pitkäkestoista kauneutta.

Jos hiuksesi sen sijaan tuntuvat latteilta tai ovat hennot, suosittelemme violettia Volume-perhettä, jonka puhdistavat ja muotoilevat tuotteet nostavat kampauksesi uusiin ulottuvuuksiin.

Artikkelissa esiintyneet tuotteet