By Terry – kosteuta ja meikkaa iho 6 vaiheessa
01-11-2023
Kun puhutaan ikonisista, meikkaamisen ja ihonhoidon rajan häivyttävistä tuotteista, nousee esiin nimi By Terry. 15 vuoden ajan se on ollut kauneusteollisuuden etulinjassa lisäämällä meikkeihin hyaluronihappoa.

Hyaluronihappo on tunnettu ainesosa, jota esiintyy luontaisesti elimistössä ja jolla on vaikuttava kyky sitoa vettä. Sen tärkein tehtävä on ylläpitää ihon kosteustasapainoa, koska hyaluronihapon puute voi johtaa ihon kuivuuteen ja elastisuuden menettämiseen.

By Terryn hyaluronihappoa sisältävä tuotesarja käsittää kuusi vaihetta, joista yhdessä muodostuu kokonainen rutiini. Esittelemme rutiinin eri vaiheet.Vaihe 1: Treat
Treat on ensimmäinen vaihe, johon kuuluvat Hyaluronic Global Serum, Hyaluronic Global Eye Serum ja Hyaluronic Global Face Cream. Kaikki tuotteet sisältävät jopa 10 % hyaluronihappoa ja hyödyntävät ainutlaatuista teknologiaa, jossa 8 eri hyaluronihappoa ja 3 eri molekyylipainoa yhdistyy ja kosteuttaa tehokkaasti.

Vaihe 2: Prime
Toinen vaihe, Hyaluronic Hydra-Primer, on pienimolekyylinen pohjustusvoide, joka on meikin ja ihonhoidon yhdistelmä. Sen koostumus on korkeatiheyksinen hyaluronihappovaahto, joka häivyttää epätasaisuuksia, pienentää huokosia ja säätelee rasvaisuutta. Tuloksena on säteilevä iho ja täydellinen perusta pohjameikillesi.Vaihe 3: Conceal
Myös peitevoide Hyaluronic Hydra-Concealer on upea yhdistelmä ihonhoitoa ja meikkiä. Vegaaninen koostumus sisältää kahden eri molekyylipainon hyaluronihappoa. Ne kosteuttavat silmänympärysaluetta, ja pigmentti taikoo pois tummat silmänaluset. Sen ainutlaatuinen sävyteknologia varmistaa, että peitevoide sopii kaikille ihonsävystä riippumatta.

Vaihe 4: Set
Neljäs vaihe sisältää meikin ja puuterin yhdistämisen. By Terryn ehkä kehutuin tuote, Hyaluronic Hydra-Powder, on läpinäkyvä irtopuuteri, joka taikoo pois epätasaisuudet ja saa meikin sulautumaan yhteen. Lisäksi se vahvistaa ihon suojakerrosta, haihduttaa liiallista rasvaisuutta ja säilyttää kosteuden syvällä. Seuraaja, Hyaluronic Tinted Hydra-Powder, on puuterin värillinen versio. Sen hydrofobinen pigmentti tasoittaa ihosävyä ja takaa värien täydellisen sopivuuden.

Hyaluronic Pressed Hydra-Powder on sama tuote kiinteässä muodossa irtopuuterin sijaan, ja voit sipaista sitä koko kasvoille meikkaamisen lopuksi. Täydellinen pidettäväksi laukussa meikin parantelua varten: Se luo silkinsileän viimeistelyn ja tekee meikistä kuin juuri tehdyn.Vaihe 5: Perfect
Viimeinen vaihe keskittyy täysin huuliin ja sisältää kaksi tuotetta. Hyaluronic Hydra-Balm 1 antaa kosteutta, väriä ja kiiltoa. Huulipunassa on täyteläinen koostumus ja sitä on saatavilla 6 täydellistä nuden sävyä. Hyaluronic Lip Liner 2 on kosteuttava ja hoitava huulikynä, joka muotoilee ja ravitsee huulia koko päivän. Intensiivinen ja kestävä väri yhdellä vedolla.

Vaihe 6: Fix & Glow
Viimeinen vaihe on odotettu uutuus Hyaluronic Glow Setting Mist, joka on juuri sitä, miltä kuulostaakin – kosteuttava, kiinnittävä ja hohtoa antava kiinnityssuihke. Sen koostumus sisältää, paitsi By Terryn erityisen 8 eri hyaluronihapon teknologian, myös ainutlaatuisen ja suojaavan, muun muassa keramideja ja probiootteja sisältävän yhdisteen, joka auttaa suojaamaan ihoa ilmansaasteilta ja vapailta radikaaleilta. Tässä meillä on monitoimisuihke, joka kosteuttaa, pohjustaa ja kiinnittää meikin jopa 16 tunnin ajaksi.

Hyaluronic-sarja on todiste siitä, että meikki voi olla sekä tuloshakuista, ihoa hoitavaa että ylellistä. Katso lisää By Terry -tuotteita täältä.
36.50 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet