Clarins-opas: Löydä oikea puhdistustuote
14-03-2024
Hyvä ihonhoitorutiini alkaa aina kasvojen puhdistuksesta, mutta voi olla vaikea tietää, mikä tuote sopii juuri sinun ihotyypillesi – anna meidän auttaa.

Ihonhoidossa puhdistettu iho on kaiken A ja O, ja siksi ihonhoitorutiini alkaa aina kasvojen puhdistuksesta – meikin ja epäpuhtauksien poistamiseksi, ja myös siksi, että hoitotuotteet voivat imeytyä paremmin.

Clarins-puhdistus kaikille ihotyypeille: normaali, kuiva, rasvoittuva tai aikuinen iho. Opastamme sinut puhuttujen klassikoiden ja hoitavien suosikkien saloihin – löydä sopivat tuotteet.Silmämeikinpoisto:

Gentle Eye Make-Up Remover
Poistaa varovasti silmämeikin, myös vedenkestävän ripsivärin, ärsyttämättä herkkää silmänympärysihoa. Rauhoittava vaikutus luonnonmukaisten Alppien keltakatkerouutteen ja ruiskaunokkiuutteen ansiosta. Sopii kaikille ihotyypeille.

Instant Eye Make-Up Remover
Kaksifaasinen meikinpoistoaine, joka irrottaa silmämeikin hellävaraisesti – täydellinen voimakasta tai vedenkestävää silmämeikkiä käyttäville. Saat raikkaan ja kosteutetun silmänympärysihon. Sopii kaikille ihotyypeille.

Yhden vaiheen kasvojenpuhdistus:

One-Step Facial Cleanser
Poistaa lian, meikin ja epäpuhtaudet yhdessä vaiheessa, ja tekee samalla ihosta kosteutetun ja pehmeän. Se irrottaa epäpuhtauksia ja kuolleita ihosoluja ihosta appelsiini- ja moringauutteen avulla, ja lopputuloksena on hehkuva iho. Sopii kaikille ihotyypeille.

One-Step Gentle Exfoliating Cleanser
3-in-1-puhdistus, joka irrottaa lian ja meikin, ja samalla kuorii hellävaraisesti. Geeli sisältää kasvipohjaisia mikrohelmiä ja muuttuu kevyeksi ja voidemaiseksi vaahdoksi. Sopii kaikille ihotyypeille.Miselli- ja kasvovesi:

Hydrating Toning Lotion
Voidemainen, virkistävä kasvovesi sisältää kosteuttavaa ekologista viikuna- ja aloe vera -uutetta, ja poistaa hellästi meikkijäämät tavallisen puhdistuksen jälkeen. Sopii normaalille ja kuivalle iholle.

Purifying Toning Lotion
Hoitava, voidemainen kasvovesi sisältää muun muassa mesiangervouutetta, joka vähentää liiallista rasvaisuutta. Auttaa pienentämään ihohuokosia ja vähentämään liiallista rasvaisuutta ihoa kuivattamatta. Sopii seka- ja rasvoittuvalle iholle tavallisen puhdistuksen jälkeen.

Soothing Toning Lotion
Hellävarainen voidemainen kasvovesi sisältää runsaasti ekologista kamomillauutetta. Se paitsi tasapainottaa ihon bakteerikantaa ja kosteuttaa, myös vähentää punoitusta ja ärsytystä. Sopii kuivalle iholle.

Cleansing Micellar Water
Miselliveden sisältämät molekyylit vetävät magneetin lailla puoleensa likaa ja meikkiä, joten se irrottaa hellävaraisesti kaiken silmä-, huuli- ja tavallisen meikin sekä epäpuhtaudet. Sitä ei tarvitse huuhdella pois, ja se puhdistaa tehokkaasti yhdellä helpolla käyttökerralla. Sopii kaikille ihotyypeille.Tee kaksoispuhdistus:

Vaihe 1: Total Cleansing Oil
Irrottaa ja poistaa tehokkaasti kaikenlaisen meikin ja epäpuhtaudet, myös vedenkestävän meikin. Luo pehmeän ja kosteutetun ihon, joka ei tunnu rasvaiselta. Viimeistele ihotyypillesi sopivalla kasvovedellä. Sopii kaikille ihotyypeille.

Vaihe 2: Gentle Renewing Cleansing Mousse
Hellävaraisesti puhdistava vaahto poistaa lian ja epäpuhtaudet ja samalla kuorii hellävaraisesti tamarindihedelmän AHA-happojen avulla. Yhdistä silmien puhdistukseen. Sopii kaikille ihotyypeille.

Etsitkö jotain muuta? Katso kaikki Clarinsin hoitavat ihonhoitosuosikit tästä.
Great Deal
27.50 € Ov-hinta 30 €
Great Deal
300 ml Refill
28.90 € Ov-hinta 35 € (-17%)
400 ml Refill
Great Deal
400 ml Refill
26.50 € Ov-hinta 30 € (-12%)
400 ml Refill
Great Deal
25.50 € Ov-hinta 35 € (-27%)
Great Deal
400 ml Refill
26.50 € Ov-hinta 30 € (-12%)
Great Deal
33.90 € Ov-hinta 39 € (-13%)
Great Deal
27.50 € Ov-hinta 33 € (-17%)
Great Deal
25.50 € Ov-hinta 29 € (-12%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet