Clinique Base Guide
12-04-2024
Tutustu innovatiivisiin Clinique-meikkivoiteisiin, joissa yhdistyvät ihohoidon ja meikin parhaat palat. Käymme läpi uniikit ominaisuudet, jotta voit löytää ihollesi parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Vallankumouksellinen Clinique on luonut runsaasti meikkivoiteita, jotka tekevät muutakin kuin vain peittävät epätasaisuudet. Cliniquen dermatologisesti kehitetyt meikkivoiteet sisältävät ihoystävällisiä ainesosia, jotka korostavat luonnollista kauneuttasi, hoitaen ja parantaen ihoa jokaisella käyttökerralla. Kokosimme oppaan, jonka avulla valitset sinulle ja ihotyypillesi sopivan meikkivoiteen.Luonnollinen lopputulos, joka kestää koko päivän

Even Better Makeup SPF15 sisältää aktiivisia ainesosia, jotka ajan saatossa hoitavat pigmenttiläiskiä ja epätasaista ihonsävyä. Voidemainen koostumus luo luonnollista ja tervettä hehkua samalla, kun saat tehokkaan peittävyyden jopa 24 tunniksi. Sopii kuivalle ja rasvaiselle sekaiholle.

Kosteuttava meikkivoide vahvalla peittävyydellä

Jos ihotyyppisi on kuiva, Even Better Refresh Hydrating and Repairing Makeup on täydellinen valinta. Saat täyden peittävyyden piilottamatta luonnollista hehkuasi. Se häivyttää myös ihohuokoset ja tasoittaa ihonsävyä. Koostumuksen avainainesosa on hyaluronihappo, joka kosteuttaa ihoa ja luo täyteläisen vaikutelman. Sopii kuivalle iholle.Kevyt koostumus ja luonnollista hehkua

Even Better Glow Light Reflecting Makeupin kevyt koostumus asettuu iholle saumattomasti ja antaa luonnollisen lopputuloksen. Valoa heijastava pigmentti luo iholle hehkua samalla, kun meikkivoiteen vitamiinit saavat pitkällä aikavälillä ihosi säteilemään sisältä ja ulkoa. Sopii kaikille ihotyypeille, myös akneiholle.


Älykäs meikkivoide kerrostettavalla peittävyydellä

Onko sinulla sekaiho? Tutustu tähän meikkivoiteeseen. Superbalanced Makeup Foundationissa on innovatiivinen koostumus, joka mukautuu ihoosi ja voi sekä kosteuttaa että poistaa liiallista rasvaisuutta. Sen kevyttä peittävyyttä voi kerrostaa tarpeen mukaan. Sopii sekaiholle.Meikkivoide ja peitevoide yhdessä

Beyond Perfecting Foundation + Concealer on 2-in-1-ratkaisu. Tämän meikkivoiteen kevyt ja kosteuttava koostumus sisältää runsaasti pigmenttiä, mikä takaa tasaisen ja virheettömän lopputuloksen. Täydellinen tummien silmänalusien ja näppyjen peittämiseen. Sopii kaikille ihotyypeille.

Neutraloi punoitusta ja hoitaa finnejä

Jos kärsit punoituksesta ja finneistä, tämä meikkivoide sopii sinulle. Anti-Blemish Solutions Liquid Makeup on suunniteltu neutraloimaan punoitusta ja peittämään näppyjä. Salisyylihappo auttaa lisäksi hoitamaan finnejä ja estämään uusien ilmestymistä. Öljytön koostumus luo mattapintaisen mutta luonnollisen lopputuloksen. Erinomainen valinta, jos ihosi alkaa kiiltää päivän mittaan. Sopii rasvaiselle ja sekaiholle.

Ultrakevyt seerumimeikkivoide kosteuttavilla ominaisuuksilla

Even Better Clinical Serum Foundation on Cliniquen ensimmäinen seerumiteknologian avulla luotu meikkivoide. Koostumus sisältää muun muassa hyaluronihappoa, salisyylihappoa ja C-vitamiinia, jotka yhdessä kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja luovat samalla tasaisemman ja sileämmän ihosävyn. Peittävyysastetta voi mukauttaa keskivahvasta täysin peittävään, ja iho saa luonnollisen satiinimaisen lopputuloksen. Sopii rasvaiselle ja sekaiholle.

Katso kaikki Cliniquen tuotteet täältä.
Great Deal
28 € Ov-hinta 39 € (-28%)
Great Deal
Butterscotch Cashew
27.40 € Ov-hinta 39 € (-30%)
Last Chance
18 € Ov-hinta 45.90 € (-61%)
28 € Ov-hinta 35 € (-20%)
Last Chance
Cn 08 Linen Cn 10 Alabaster
18 € Ov-hinta 49.90 € (-64%)
CN 10 Alabaster CN 28 Ivory
34.50 € Ov-hinta 46.90 € (-26%)
Great Deal
Cn 58 Fresh Honey Wn 118 Fresh Amber
30.90 € Ov-hinta 41 € (-25%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet