Glazed vai Cloudy skin – Näin luot täydellisen viimeistelyn
29-06-2023

Glazed, Glass, Dewy vai Glowy skin – rakkaalla lapsella on monta nimeä. Viime vuosina on nähty glow'n selkeä nousu sekä meikkiin että ihonhoidon osalta. Nyt seuraavan meikkitrendin tittelistä on ilmestynyt kisaamaan uusi haastaja, nimittäin niin sanottu Cloud Skin -look. Olemme tutkineet näiden kahden trendin eroja ja sitä, miten saat niistä kaiken irti.

@bangerhead.com Let your skin shine bright like a glazed donut 🍩 by focusing on a makeup routine that enhances luminosity, and delivers a fresh and dewy finish✨ Right now we have Makeup Days at Bangerhead with up 25% off on selected brands! Find your new makeup routine at Bangerhead.com✨ #bangerhead #makeup #glazedskin #glazedmakeup #lhcosmetics #bareminerals #urbandecay #hourglasscosmetics #sensaimakeup #iliabeauty ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Mikä on Glazed Skin?

Glazed (Donut) Skin on suunnilleen sitä miltä kuulostaakin eli kaikkein loistavin lopputulos. Ja kuten donitsin kiiltävä pinta, saat samaa raikkautta ja loistoa ilman rasvaisuutta. Keskiössä ovat meikin hehku ja kosteuttava ihonhoito.

Luo Glazed Skin -look

Vaihe 1: Aloita hehkua luovalla pohjustustuotteella, jotta meikki kestää koko päivän ja hehkuu syvältä. LH Cosmeticsin Shaping Light on hehkua antava korostustuote, joka sopii täydellisesti myös pohjustukseen.

Vaihe 2: BareMineralsin klassisella Complexion Rescue Tinted Moisturizer SPF 30:lla tai vastaavalla sävyttävällä kosteusvoiteella luotu kevyt pohja sopii täydellisesti tähän. Vaihtoehtoisesti vain kevyempi peitevoide korjaamaan tarvittavia kohtia.

Vaihe 3: Voidemainen poskipuna tai aurinkopuuteri luomaan täyteläinen ja hehkuva lopputulos. ILIAn Multi-Stick All of Me ja PIXIn On The Glow Bronze tarjoavat juuri niitä ainesosia, jotka sulautuvat yhteen ihoon helposti imeytyväksi pehmeän täyteläiseksi koostumukseksi.

Vaihe 4: Käytä Urban Decay All Nighter Glow Setting Spray -suihketta luomaan viimeinen hehkuva silaus.

Vinkki kaikille kuivaihoisille: Kuiva iho tarkoittaa mattapintaisuutta, joten aloita kuorimalla pois kuolleet ja mattapintaiset ihosolut. Jos ihosi on kuiva mutta kestävä, voit tehdä hehkua edistävän kuorinnan esimerkiksi Instytutumin Triple Action Resurfacing Peel -tuotteella. Jos ihosi sen sijaan on kuiva ja herkkä, valitse hellävaraisempi entsyymikuorinta, kuten By Wishtrendin Mancelic Acid 5 % Skin Prep Water.

@bangerhead.com Let's take a closer look at another trend: ☁️Cloud skin makeup☁️, described as a real-life filter with a smooth, blurred, and matte finish! To achieve this, we aim to create a matte finish in the middle of the face and add a subtle glow to the sides! ☁️✨ Shop all products and discover more new makeup favorites at Bangerhead.com! 💜 #bangerhead #makeup #cloudskin #cloudskinmakeup #cloudskintutorial #softmattemakeup #clinique #itcosmetics #lauramercier #iliabeauty #urbandecay ♬ original sound - vibey music 🎶 🕺 🪩

Mikä on Cloud skin?

Cloud skin on meikillä saavutettu facetune. Ajattele pehmeä, sileä ja hiukan sumea lopputulos lievällä hehkulla (mutta ei kuitenkaan täysin matta á la 2014 vuoden trendin) Optimaalisen Cloud-ihon saavuttamiseksi tavoittelemme mattaa kasvojen keskeltä ja hehkua sivuilta.

Näit toteutat Cloud Skin -trendin

Vaihe 1: Aloita pohjustusvoiteella, joka tasoittaa ihoa tekemättä siitä erityisen mattapintaista, mutta ei myöskään hehkuvaa. Suosittelemme Cliniquen Even Better Pore Minimizeria, joka välittömästi supistaa ihohuokosia ja vähentää näkyvää talin määrää sekä edistää suodatettua lookia käytännössä täysin ilman näkyviä huokosia.

Vaihe 2: Tässä vaiheessa on tärkeää muistaa, että pohja ei kuitenkaan saa olla täysin peittävä. Mieluummin kevyempi pohja, jota voi kerrostaa ja joka ei ole täysin hehkuva, mutta ei myöskään matta. IT Cosmeticsin CC + Cream SPF50 toimii hyvin niillä alueilla, jotka kaipaavat hieman enemmän peittävyyttä.

Vaihe 3: Myös tässä suosittelemme voidemaista poskipunaa, mutta jauhemaista aurinkopuuteria. On myös hyvä idea lisätä hieman jauhemaista poskipunaa. Laura Mercierin Blush Colour Infusion on kerrostettava ja silkinsileä poskipuna, joka sulautuu helposti ihoon.

Vaihe 4: Viimeistele Urban Decayn All Nighter Setting Spray -suihkeella.
Vinkki liian matan/kakkumaisen lopputuloksen välttämiseksi: Muista ihon huolellinen kosteutus ja pehmennys ihonhoitorutiinissasi. Muista käyttää sopivasti kosteusvoidetta tai seerumia ihosi kunnon mukaan. Käytä toneria (kasvovettä) hoitonesteen sijaan välttääksesi liian kostean näköisen lookin, joka johtuu yleensä liiallisesta hoitonesteen käytöstä. Klairsin Supple Preparation Unscented Toner on kevyt ja kosteuttava kasvovesi, joka poistaa lian ja talin ja sopii täydellisesti kerrostukseen.


Laura Mercier
38 €
Great Deal
Lahja
LH cosmetics
19 € Ov-hinta 30 € (-37%)
Great Deal
118ml
28 € Ov-hinta 37 € (-24%)
Great Deal
Selling fast
118ml 30ml
16.10 € Ov-hinta 18 € (-11%)
Great Deal
By Wishtrend
Tilapäisesti loppu
17 € Ov-hinta 24 € (-29%)
Great Deal
16.90 € Ov-hinta 22 € (-23%)
Selling fast
IT Cosmetics
25 € Ov-hinta 41 € (-39%)
Great Deal
118ml
28 € Ov-hinta 37 € (-24%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet