Contouring-koulu kaikille

Contouring-koulu kaikille

Kuluneiden vuosien kuumimmasta trendistä contouringista on parin viime vuoden aikana tullut luonnollinen osa monen jokapäiväistä meikkausrutiinia, eikä ihme sillä onnistuneella contouring-varjostuksella tuot kasvojesi parhaat puolet esiin tehokkaasti. Perusajatuksena on käyttää tummia sävyjä häivyttämiseen ja vaaleita sävyjä korostamiseen ja kasvojen kirkastamiseen.

Everyday ease

Kaikista helpoimmassa muodossaan contouring taipuu myös arkiaamuihin. Jo pelkkä poskipäiden korostaminen varjostuksen avulla tekee skarpimman näköiseksi. Kaikista helpoiten tämä hoituu tehtävään erityisesti muotoillulla välineellä. Kokeile esimerkiksi Clinique Chubby Stick Sculpting Contour -puikkoa, jolla sipaiset kevyet varjostukset käden käänteessä! Häivytyksen teet helpoiten sormilla taputtelemalla. Täydellinen kiireisten maanantaiaamujen pelastaja!

For the busy girl

Kiireisen contouring-mestarin pelastus on mukana kulkeva monitoimituote. Esimerkiksi NYXin Cheek Contour Duo Paletten kuusi tummaa ja kuusi vaaleaa sävyä mahtuvat kätevästi samaan palettiin ja noin kympillä irtoava paletti ei kirpaise hinnallakaan. Jos taas suosit voidemaisia tuotteita Maybellinen Master Contour V-Shape Duo Stick on huippuvalinta! Se sisältää sekä tumman varjostusvärin että vaalean korostusvärin ja kulkee puikkomuotonsa ansiosta mukana pienessäkin käsilaukussa!

Contouring master class

NYX Highlight and Contour Palette on todellisen contouring-entusiastin valinta. Sen kahdeksan sävyä takaavat juuri omaan ihoosi täydellisesti sointuvat varjostukset ja hätätilanteessa korostat samalla paletilla myös kulmia ja silmiä!


 

Shop the article

NYX Professional Makeup Highlight And Contour Pro Palette Y

Share