Ehkäise ikääntymisen merkkejä Lancômen suosikeilla
11-01-2024
Onko ikä alkanut näkyä ihossasi, tai etsitkö ihonhoitorutiinia, joka hoitaa olemassa olevia ikääntymisen merkkejä tehokkaasti? Emme voi välttää ihon ikääntymistä, mutta oikeanlainen ihonhoito voi jarruttaa sen nopeutta. Tutustuimme kahteen ikonisen Lancômen suosittuun tuotesarjaan: yhteen, joka vahvistaa ja suojaa ihoa ensimmäisten ikääntymisen merkkien ilmestyessä, ja toiseen, joka korjaa tehokkaasti aikuisen ihon olemassa olevia ikääntymisen merkkejä.Génifique – Kosteuttava ja vahvistava ensimmäisiin ikääntymisen merkkeihin

20 vuoden iässä alkavat ilmestyä ensimmäiset ikääntymisen merkit. Silloin on tärkeää vahvistaa ja kosteuttaa ihoa, ja siihen tarkoitukseen Lancômen Génifique-sarja on yksi suosikeistamme.

Advanced Génifique Serum on yksi Lancômen ehdottomista suosikeista, ja se sopii erinomaisesti ensimmäiseksi vaiheeksi anti-ageing-maailmassa. Sen sisältämä patentoitu, pre- ja probiootteja sisältämä koostumus aktivoi solujen uusiutumista ja vahvistaa ihon mikrobiomia. Sen kevyt koostumus imeytyy nopeasti ihoon ja edistää elastisuutta, kiinteyttä ja hehkuvaa ihoa. Seerumi toimii myös boosterina, joka parantaa sen jälkeen levitettävien ihonhoitotuotteiden tehoa. Advanced Génifique Serumin säännöllinen käyttö vähentää näkyvästi juonteita, tasoittaa ihon sävyä ja palauttaa nuorekkaan hehkun. Levitä seerumia kasvoveden jälkeen ja anna imeytyä.

Ensimmäiset ikääntymisen merkit ilmestyvät usein silmien ympärille – Génifique Eye Cream pitää herkän alueen kosteutettuna ja täyteläisenä, mikä vähentää tehokkaasti juonteiden näkymistä.

Runsas kosteutus on tärkeää ihon elastisuuden, kimmoisuuden ja täyteläisyyden ylläpitämiseksi. Levitä Génifique Day Cream -voidetta joka aamu varmistaaksesi silkinsileän ihon ja ihanan hehkun. Ihon uudistusmisprosessi on aktiivisimmillaan yön aikana, ja siksi valitsemme usein hieman täyteläisemmän ja ravitsemamman voiteen iltarutiiniin. Génifique Barrier Night Cream vahvistaa ihon suojakerrosta ja sen mikrobiomia keramideilla, pre- ja probioottisella uutteella sekä hyaluronihapolla.Rénergie – Tehokasta korjaavuutta nykyisiin ikääntymisen merkkeihin

Ihon nykyisten ikääntymismerkkien hoitamiseen tarvitaan muutakin kuin vahvistavaa ihonhoitoa, ja silloin esiin astuu Rénergie-sarja. Se sisältämät todella tehokkaat tuotteet työskentelevät luodakseen näkyvästi kimmoisamman ja täyteläisemmän ihon.

Rénergie H.F.C Triple Serum on Lancômen tehokkain anti-ageing-seerumi tähän saakka. Sen innovatiivisessa koostumuksessa on kosteuttavaa hyaluronihappoa, antioksidanttipitoista feruliinihappoa ja vitamiinipitoista, C-vitamiinia ja kolminkertaisen annoksen niasiiniamidia sisältävää sekoitusta. Ne vahvistavat ihoa yhdessä kerros kerrokselta. Tuloksena on lisääntynyt kiinteys ja parempi ihonlaatu, näkyvästi vähentyneet rypyt ja huomattavasti vähentynyt pigmentaatio.

Lisää rutiiniisi Lancômen Rénergie H.P.N. 300-Peptide Cream, joka sisältää jopa 300 erilaista peptidiä, joilla on todistetusti näkyvä vaikutus ihon uusiutumisprosessiin, kiinteyteen ja elastisuuteen. Niasiiniamidi tasoittaa ihon sävyä ja rakennetta, ja hyaluronihappo pitää ihon kosteutettuna koko päivän. Jos sinulla on kuivempi ihotyyppi, voit valita Rich-version, joka sisältää yllä mainittujen ainesosien lisäksi myös skvalaania tuomaan lisäkosteutta ja -suojaa.

Iltarutiinissa voit käyttää samaa kosteusvoidetta kuin päivän aikana, tai vaihtaa sen tilalle Rénergie Multi-Lift Nuit -voiteen, joka antaa iholle lisäkohotusta.

Silmänympärysalueella rakastamme Rénergie Eye Creamia, joka sisältää uuden sukupolven hyaluronihappoa ja tehoaa kaikkeen tummista silmänalusista harakanvarpaisiin ja velttoihin silmäluomiin.

Etsitkö jotakin muuta? Katso kaikki Lancômen tehokkaat ihonhoitosuosikit tästä.
Great Deal
70.80 € Ov-hinta 90 € (-21%)
Great Deal
56.90 € Ov-hinta 62 €
Great Deal
57.90 € Ov-hinta 69 € (-16%)
Great Deal
70.80 € Ov-hinta 90 € (-21%)
Great Deal
30ml 50ml
59.40 € Ov-hinta 84 € (-29%)
Great Deal
95.90 € Ov-hinta 120 € (-20%)
Great Deal
92.20 € Ov-hinta 116 € (-21%)
Great Deal
Refill 50 ml
77.20 € Ov-hinta 118 € (-35%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet