Elizabeth Arden lanseeraa anti-aging-sarjan
03-09-2022
Tutustu Elizabeth Ardenin White Tea Skin Solutioniin – tehokkaaseen, luonnollisia ja vegaanisia ainesosia sisältävään mallistoon. Tuotteet rikastavat ja palauttavat ihon kosteus- ja suojakerrosta, vähentäen samalla hienojen juonteiden näkymistä. Mallisto koostuu neljästä tuotteesta, jotka yhdessä muodostavat kaikille ihotyypeille sopivan hoitorutiinin.Gentle Purifying Cleanser
Tämä myrtinlehteä sisältävä geelimäinen puhdistusaine poistaa epäpuhtaudet, rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa. Levitä pieni määrä tuotetta kostutetulle iholle, silmänympärysaluetta välttäen. Lisää vettä ja hiero vähitellen ihoon. Huuhtele runsaalla vedellä.
Fortifying Bi-Phase Oil Serum
Kevyt ja nopeasti imeytyvä kaksivaiheinen seerumi. Ylempi kerros sisältää valkoista teeöljyä, joka ravitsee ihoa, kun alempi kerros puolestaan sisältää kiinteyttävää, kirkastavaa ja ihon sävyä tasoittavaa EGCG:tä. Ravista hyvin, jotta kaksi kerrosta sekoittuvat, ja hiero 3–5 tippaa puhdistetulle iholle aamuin illoin.

Replenishing Micro-Gel Cream
Kosteuttava geelivoide, joka sisältää yli 6000 mikrotippaa antioksidanttipitoista valkoista teeöljyä. Teeöljy on kapseloitu kasvipohjaisen leväjohdannaiskalvon sisään. Tämä takaa, että saat tarkan määrän öljyä, joka pysyy tuoreena, puhtaana ja tehokkaana levitykseen asti. Tuote sisältää myös väinönputkiuutetta, joka auttaa korostamaan ihon luonnollista hehkua.

Brightening Eye Gel
Virkistävä silmänympärysalueen geelivoide, joka sisältää yli 2000 tippaa kapseloitua, antioksidanttipitoista valkoista teeöljyä. Tuote sisältää myös kaurauutetta, joka vähentää silmänalusten pigmentaatiota ja sinisyyttä, samalla kosteuttaen ja vähentäen näkyviä juonteita.
Great Deal
Lahja
47.20 € Ov-hinta 69 € (-32%)
Great Deal
Lahja
20.40 € Ov-hinta 32 € (-36%)
Great Deal
Lahja
Elizabeth Arden
Tilapäisesti loppu
46.40 € Ov-hinta 68 € (-32%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet