Estä hiustenlähtöä ja saa tuuheutta Nioxinilla
19-04-2024
Onko sinulla ohuet hiukset tai hiustenlähtöä? Tutustu silloin Nioxiniin. Kerromme kaiken, mitä sinun tulee tietää tuotemerkistä ja sen sekä miehille että naisille sopivista tuotteista, joiden on kliinisesti todettu estävän hiustenlähtöä ja antavan tuuheammat hiukset.

Monet kärsivät hiustenlähdöstä ja ohuthiuksisuudesta, mutta onneksi on tuotteita, jotka auttavat. Tunnettu tuotemerkki Nioxin on kehittänyt sarjan mullistavia tuotteita, jotka paitsi estävät hiustenlähtöä myös antavat terveen hiuspohjan paksummille hiuksille.Tehokas hiusrutiini antaa tuloksia

Räätälöity hiusrutiini Nioxinin innovatiivisilla tuotteilla voi vähentää hiustenlähtöä ja antaa terveet ja vahvat hiukset. Saadaksesi parhaan mahdollisen vaikutuksen on tärkeää, että pidät yllä rutiinia ja käytät tuotteita säännöllisesti.


4 vaihetta hiustenlähdön estämiseksi

Vaihe 1: Vahvista hiuksia sisältäpäin

Virkistä ohuita hiuksia juuresta latvaan levittämällä Hair Booster Treatmentia päivittäin aamulla ja illalla. Tämä vahva hoito on rikastettu keratiinilla, joka vahvistaa herkkiä hiuksia ja samalla tehostaa verenkiertoa ja ravitsee karvatuppeja. Käytä tuotetta kaksi kertaa päivässä, aamulla ja illalla. Levitä molempia hiuksiin ja hiuspohjaan alueille, joissa mielestäsi hiuksesi ovat ohuemmat.Vaihe 2: Hoida ja anna ravintoa ohuille hiuksille

Nioxin Diaboost Treatment antaa välitöntä tuuheutta ja runsautta ohuille hiuksille. Koostumus sisältää mm. niasiiniamidia, kofeiinia ja pantenolia, jotka parantavat hiusten vahvuutta ja lisäävät niiden paksuutta. Tämä luo illuusion vahvemmista ja paksummista hiuksista. Suihkuta tuotetta hiuspohjaan aamulla tai illalla ja hiero huolellisesti.

Vaihe 3: Estä hiustenlähtö

Täydennä vielä Nioxin Anti-Hairloss Serumilla, jonka voit levittää hiuspohjaan vähentämään hiustenlähtöä, tuloksia jo 8 viikossa. Hiuksiin jätettävä hoito antaa näkyvästi paksummat hiukset heti ensi kerrasta.Vaihe 4: Lisää hiusten tiheyttä

Viimeistele rutiini joka ilta Nioxin Night Density Rescuella, joka tarjoaa hiuksillesi ja hiuspohjallesi hoitavaa käsittelyä yön aikana. Tässä tuotteessa on paljon antioksidantteja ja se on tarkoitettu parantamaan hiustenkasvua nukkuessa, mikä aikaansaa runsaammat ja eläväisemmät hiukset. Hiero tuote hiuspohjaan ennen nukkumaanmenoa.

Tutustu Nioxinin valikoimaan täynnä tehokkaita hiustenhoitotuotteita, jotka hoitavat ohuita hiuksia ja estävät hiustenlähtöä.
Great Deal
25 € Ov-hinta 74.30 € (-66%)
Great Deal
25.30 € Ov-hinta 70.10 € (-64%)
Great Deal
100ml 30ml
Nioxin
28 € Ov-hinta 71.20 € (-61%)
Great Deal
31.90 € Ov-hinta 77.40 € (-59%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet