Estée Lauderin ikoninen seerumi, josta kaikki puhuvat
14-03-2024
Estée Lauder Advanced Night Repair Serum on kulttiklassikko, jonka suosio jatkuu sukupolvesta toiseen – ja me ymmärrämme miksi.

Vuoden 1982 vallankumouksellisesta lanseerauksestaan asti Estée Lauderin kulttiklassikko Advanced Night Repair Serum on ollut edelläkävijä. Tuote ei ole ainoastaan ensimmäinen koskaan julkaistu yöseerumi, vaan se sisältää myös superainesosaa, josta harva oli kuullut siihen aikaan – nimittäin hyaluronihappoa.

Kuluneesta 40 vuodesta huolimatta seerumi on edelleen myyntisuosikki ja ehdoton hankinta niin julkkisten kuin ihonhoitoasiantuntijoidenkin kaappeihin ympäri maailmaa.Mitä sitten voit odottaa tältä kulttiklassikolta? Haluamme väittää: melkein kaikkea. Kaikkea syväkosteutuksesta huokosten pienentämiseen ja ihon suojaamiseen ulkoisilta vaikutuksilta.

Yhden yön jälkeen iho on selvästi täyteläisempi ja hehkuvampi, ja kolmen viikon jälkeen sekä juonteet että rypyt ovat vähentyneet. Ajan myötä ihosta tulee terveempi, kiinteämpi ja napakampi. Kiteytettynä – taikuutta tuubissa.Salaisuus piilee Chronolux Power Signal Technology -koostumuksessa, joka optimoi ihon luonnollisia korjausprosesseja, samalla kosteuttaen ja hoitaen syvältä.

Advanced Night Repair Eye Concentrate Serum tarjoaa myös silmänympärysiholle ikonisen seerumin hyödyt – kuten auttaa vähentämään juonteita, ryppyjä ja tummia silmänalusia. Applikaattori on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ja sillä on viilentävä vaikutus. Sen rajauskärjessä on kiillotettu pinta, jokahieroo ja liukuu iholla hellävaraisesti venyttämättä sitä.

Haluatko kuulla lisää? Katso kaikki Estée Lauder -tuotteet täältä.
Great Deal
Estée Lauder
59.40 € Ov-hinta 98 € (-39%)
Great Deal
65.20 € Ov-hinta 92 € (-29%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet