Forever young - nuorekkaan ihon salaisuus

Forever young - nuorekkaan ihon salaisuus

Ikääntymisen ei tarvitse automaattisesti tarkoittaa alati veltostuvaa ihoa ja vuosi vuodelta syventyviä juonteita. Ihon ikääntymistä voi hidastaa tehokkaasti monin keinoin, ja nyt emme siis puhu kirurgisista toimenpiteistä tai injektioista! Lue, mitkä neljä ainesosaa ovat nuorekkaan ihon salaisuus ja opi, millä keinoin taiot vuosia kasvoiltasi vain muutamassa viikossa!

Täyteläisempi iho peptideillä

Peptidit ovat aminohappoketjuja, jotka tehostavat ihon kollageenin tuotantoa. Kun kollageenin tuotanto toimii, iho tasoittuu ja tuntuu kimmoisammalta. Peptideistä on kohistu ihonhoidossa jo muutaman vuoden ajan, ja nykyään peptidejä sisältävien ihonhoitotuotteiden löytäminen on helppoa.

Yksi meidän peptideja sisältävistä suosikkituotteistamme on Dermaceuticin Serum Derma Lift 5.0, joka ehkäisee ilmejuonteiden ja ryppyjen syntymistä. Seerumi imeytyy nopeasti ja levitetään yö- tai päivävoiteen alle. Seerumi sopii loistavasti myös silmänympärysiholle, jonne ensimmäisillä ilmejuonteilla on taipumus syntyä.

Salisyylihaposta boostia solujen uudistumiseen

Salisyylihappo on hedelmähappo, joka muun muassa kuorii kuollutta ihosolukkoa, joka muuten voisi muodostaa tukoksia talirauhasiin. Salisyylihappoa sisältävät tuotteet soveltuvatkin loistavasti rasvoittuvalle iholle, mutta salisyylihappo ehkäisee ja häivyttää tehokkaasti myös ikääntymisen merkkejä ja auttaa pitämään ihon nuorekkaana ja terveenä.
Esimerkiksi Muradin Age Reform Aha/Bha Exfoliating Cleanser (30ml) on erinomainen salisyylihappoa sisältävä kuorintatuote ihon kirkastamiseen. Se poistaa kuolleet ihosolut tehokkaasti mutta hellävaraisesti ja sopii loistavasti myös epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle sen tulehduksia ehkäisevien ominaisuuksien ansiosta! 

Tehokosteutusta hyaluronihaposta

Hyaluronihappo on yksi ihonhoitoalalla eniten kohinaa aiheuttaneita aineosia. Sen hyödyistä on on keskusteltu jo vuosia, mutta hyaluronihappo on aivan kiistämättömän tehokas humektantti, eli kosteuttaja. Hyaluronihappo ei nimestään huolimatta ole happo, vaan kehossamme luonnollisesti oleva sokerimolekyyli, jolla on loistava kyky sitoa kosteutta. Vanhetessa hyaluronohapon määrä kehossamme laskee, mikä vuorostaan johtaa ihon veltostumiseen ja juonteiden syntymiseen. Hyaluronihappoa sisältävät ihonhoitotuotteet palauttavat iholle sen täyteläisyyden.

Baborin Skinovage Vita Balance Daily Moisturizing Cream –päivävoide sisältää hyaluronihappoa ja kosteuttaa ihoa pitkäkestoisesti. Sen koostumus on ihanan kevyt, ja sitä voi käyttää sekä päivä- että yövoiteena. Levitä voidetta sekä kaulan että dekolteen iholle, ja kukaan ei pysty arvaamaan, minkä ikäinen oikeasti olet!

Energiaa C-vitamiinista

Reilu annos C-vitamiinia palauttaa iholle sen nuorekkaan hehkun! C-vitamiini on antioksidantti, joka tasoittaa ihon sävyä tehokkaasti. C-vitamiinia sisältävä kasvovoide onkin loistava valinta pigmenttimuutosten ja maksaläiskien vaalentamiseen. Lumenen Bright Now Vitamin C Day Cream kosteuttaa ja suojaa ihoa ulkoisilta rasituksilta. Voide on ihanan pehmeä, imeytyy hetkessä ja antaa iholle aivan upean hehkun!

Shop the article

Dermaceutic Serum Derma Lift 5.0 (30ml)

Share