Fresh Affair
Kuivashampoo on todellinen pelastus arjessa, kun hiuksesi kaipaavat raikastusta pesukertojen välissä tai treenin jälkeen. Fresh Affair -uutuus Kérastaselta on ammattitasoinen kuivashampoo, joka imee ylimääräisen öljyn hiuksista ja raikastaa sekä hiuspohjaa että hiuksia tehokkaasti. Hiukset tuntuvat puhtailta ja saavat vastuttamattoman, raikkaan nerolin tuoksun. Voit myös käyttää tuotetta antamaan tekstuuria juuri pestyille hiuksille. Tämä tuote on todellinen must-have sekä kylpyhuoneen kaappiin että käsilaukkuun!Hoitava kuivashampoo.

Fresh Air on koostumukseltaan hieno, puuterimainen suihke, joka levittyy hiuksiin täydellisesti jättämättä jälkeensä valkoisia laikkuja. Tästä syystä tuote sopii täydellisesti kaiken sävyisille ja tyyppisille hiuksille. Ravitseva koostumus sisältää antioksidanttista E-vitamiinia, joka kosteuttaa hiuksia ja ehkäisee katkeilua. Toinen tärkeä ainesosa on riisitärkkelys, joka antaa volyymia ja imee tehokkaasti ylimääräisen öljyn itseensä. Tuotteen ihana tuoksu tulee eteerisestä neroliöljystä.


Luonnollinen lopputulos kuivashampoolla.

Mahdollisimman luonnollisen lopputuloksen kuivashampoolla saat, kun ravistat ensin pulloa kunnolla ennen käyttöä ja suihkutat tuotetta hiuksiin noin 30 cm etäisyydeltä. Suihkuta kuivien hiusten juuriin ja harjaa läpi. Hiero tämän jälkeen loput tuotteesta hiuspohjaan, kunnes se on kokonaan imeytynyt. Kuivashampoon avulla voit myös pidentää muotoiltujen hiusten säilyvyyttä, jos olet esimerkiksi puhalluttanut hiukset ja toivot niiden pysyvän tuuheina pitkään.

26.20 € Ov-hinta 35 € (-24%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet