Get to know: Benton
03-02-2017

Onko sinulla herkkä, reaktiivinen iho ja ongelmia esimerkiksi aknen ja epäpuhtauksien kanssa? Ei hätää, meillä on nimittäin loistavia uutisia! Korealainen ihonhoitosuosikki Benton on superhellävarainen ja supertehokas, luonnollisia ainesosia sisältävä ihonhoitosarja, jonka innovatiivinen ote ihonhoitoon on tuottanut todellisia ihmetuotteita (kuka olisi arvannut, että esimerkiksi etanan lima ja mehiläismyrkky voisivat saada ärtyneen ihon rauhoittumaa)! Miten otat Bentonin innovatiiviset tuotteet osaksi päivittäisiä rutiinejasi? Lue vinkkimme, niin tiedät!

(S)nailing it                                      

Etanan lima ja mehiläismyrkky eivät ehkä ole ne ensimmäisenä mieleen tulevat ainesosat, kun haussa on herkälle iholle sopivat tehokkaat mutta hellävaraiset tuotteet. Luota kuitenkin meihin: näitä ihmetuotteita et halua missata! Etanan lima tuntuu kieltämättä eksoottiselta, mutta tämä luonnollinen ainesosa auttaa ihoa palautumaan ja tekee ihosta kimmoisamman tuntuisen. Mehiläismyrkky puolestaan stimuloi ihon kollageenintuotantoa ja tasoittaa juonteita!                

Kaikille etanan liman ja mehiläismyrkyn hyödyistä kiinnostuneille suosittelemme Bentonin Snail Bee -sarjaa. Vaihda kasvovoiteesi Bentonin Snail Bee High Content Steam Cream -voiteeseen, joka hoitaa, kosteuttaa ja pehmentää ihoa ja tehostaa kollageenin tuotantoa. Voide on erittäin mieto ja sopii kaikille ihotyypistä riippumatta. Erityisen hyvin voide sopii herkälle ja akneen taipuvaiselle iholle!

Aloe ahoy

Ihon huolellinen kosteutus on tärkeää, varsinkin jos kamppailet akneihon kanssa! Kun ihon kosteustasapaino on kunnossa, myös talintuotanto pysyy kurissa. Tämän lisäksi suosittelemme käyttämään tulehduksia ehkäiseviä tuotteita, jotka rauhoittavat ihoa. Bentonin Aloe-sarja toimii myös herkälle iholle ja jättää sille ihanan rauhoittavan tunteen!

Kokeile lisätä esimerkiksi Benton Aloe BHA Skin Toner -kasvovesi ihonhoitorutiiniisi. Se auttaa palauttamaan ihon pH-arvon puhdistuksen jälkeen ja sen sisältämä salisyylihappo kuorii ihoa hellävaraisesti. Saat kauniin, raikkaan hehkun samalla, kun kasvovesi valmistelee ihon seuraavaksi käytettäviä tuotteita varten. Käytä lopuksi Bentonin Aloe Propolis Soothing Gel -geelivoidetta, joka sekä kosteuttaa että ehkäisee tulehduksia. Plussaa sen iholle jättämästä miellyttävästä tunteesta, joka ei koskaan tunnu rasvaiselta!

Honestly clear

Honest-sarjan pH-arvo on ihon omaa pH-arvoa aavistuksen korkeampi, joten se ei ole kuivaihoisten sarja. Sen sijaan Bentonin Honest-sarja toimii täydellisesti rasvaiselle ja akneen taipuvaiselle iholle! Honest-tuotteet sisältävät kasviuutteita, jotka ehkäisevät tulehduksia ja finnien syntymistä.

Kokeile esimerkiksi Bentonin Honest Cleansing Foam -puhdistusvaahtoa kaksoispuhdistuksen toisena, vesipohjaisena osana. Se muodostaa superylellisen vaahdon, joka irrottaa sekä likaa ja rasvaa tehokkaasti. Viimeistele rutiinisi Bentonin Honest TT Mist -kasvosuihkeella!

Fermented and fun

Bentonin Fermented-sarja sisältää fermentoitua hiivaa, jolla on ihoa kirkastavia ominaisuuksia. Täydellinen valinta kaikille harmaan talvi-ihon kanssa kamppaileville!

Kokeile esimerkiksi Bentonin Fermentation Essence -hoitovettä! Käytä sitä puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen ja taputtele se ihoon huolellisesti. Säännöllisessä käytössä essence antaa ihollesi kauniin hehkun ja miellyttävän tunteen!

 

Lahja
26.90 € Ov-hinta 34 € (-21%)
Lahja
26.90 € Ov-hinta 27 €
2
Lahja
Great Deal
Lahja
12.80 € Ov-hinta 16.50 € (-22%)
1
Lahja
28.50 € Ov-hinta 29 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet