Hehkutettu Hyggee ja yksinkertaisempi hoitorutiini
19-05-2023
K-beautyn sydän ovat pitkät, 13 vaiheen ihonhoitorutiinit. Poikkeuksiakin löytyy. Tässä tulee Hyggee, eteläkorealainen ihonhoitomerkki, jonka ydin ovat täydelliset rutiinit ja yksinkertaisen tehokkaat tuotteet.Kuten ehkä arvasit, Hyggee on saanut inspiraationsa tanskan kielen sanasta "hygge", joka tarkoittaa rentouttavan ja ihanan tunnelman luomista. Hyggeen johtoajatuksena on "all in one", mikä kertoo tuotteiden monitoimisuudesta. Toisin sanoen täydellistä stressaaviin aamuihin, jolloin ihonhoito helposti unohtuu, tai matkoilla, kun haluat päästä helpolla.Keskiössä ovat luonnolliset pohjoisen ainesosat. Hyggeen tuotteissa on myös probioottisia ainesosia, jotka työskentelevät yhdessä hyvien bakteerien kanssa uudistaakseen ihoa ja vähentääkseen ikääntymisen merkkejä. Tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille, etenkin herkälle iholle, koska ne eivät sisällä keinotekoisia tuoksuja, väriaineita tai parabeeneja.Haluaisitko kokeilla joitakin tuotteista? Olemme koonneet helpon rutiinin muutamilla suosikkituotteilla.

Vaihe 1: Mieto puhdistustuote All-In-One Care Cleansing Water sisältää muun muassa vahvistavaa lakkaa, kuningatarhyytelöä ja kosteuttavaa koivunmahlaa. Parilla helpolla pyyhkäisyllä puhdas ja raikas iho!

Vaihe 2: All-In-One Essence on kasvovesi, hoitoneste ja seerumi yhdessä tuotteessa. Ihosi pääsee eroon kuolleista ihosoluista ja muuttuu pehmeämmäksi ja kirkkaammaksi.

Vaihe 3: All-In-One Cream tasapainottaa ihosi kosteus- ja rasvatasoa optimaalisen ihoterveyden varmistamiseksi. Hyaluronihappo ja koivunmahla kosteuttavat syvältä, ja ihostasi tulee kiinteämpi ja kirkkaampi.

Vaihe 4: Viimeistele suojaamalla ihosi auringolta. Suosittu aurinkosuoja Vegan Sun Cream SPF 50 sisältää todella hyvän aurinkosuojan, mutta siinä on myös ihoa hoitavia ominaisuuksia. Vihreät mikrolevät ja punajuuriuute tekevät ihostasi sileämmän ja kosteutetumman.

Lue alta lisää Hyggeestä!
Lahja
Uutuus
43 €
Lahja
Uutuus
Lahja
Uutuus
Lahja
Uutuus
38.50 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet