Hemmottele itseäsi tai rakkaintasi La Merin ihonhoitotuotteilla
18-05-2022

Käytä tilaisuutta hyväksesi ja hemmottele rakkaintasi (tai itseäsi!) ylellisellä La Mer ihonhoidolla. Tässä ovat hypetetyt bestseller-tuotteet, jotka tekevät taikoja iholle, muuntavat ja luovat uudistuneen ulkonäön.

Créme de La Mer – päivänselvä sankari

Tämä ylellinen ja täyteläinen voide kosteuttaa syvältä jopa kuivimmankin ihon. Anna lahjaksi uudistettu ja raikas ulkonäkö voiteella, joka sisältää Miracle Brothia ja muuntaa herkän ihon välittömästi. Voide saa ihon säteilemään ja tasoittaa juonteita, ryppyjä ja huokosia.

The Moisturizing Cool Gel Cream – raikastava viimeistely

Tämä viilentävä voide on geeliversio alkuperäisestä Créme de La Mer sankarista ja se varmistaa, että iho pysyy rauhallisena ja kosteana. Myös tämä suursuosikki sisältää legendaarista Miracle Broth eliksiiriä, joka on kaikkien La Mer -tuotteiden sydän. Ihanteellinen voide niille, joilla on sekaiho tai rasvainen iho.

The Reparative Body Lotion – kosteuttaa päästä varpaisiin

Silkinpehmeä emulsio, joka imeytyy nopeasti ihoon ja lievittää ihon kuivuutta. Tulos? Säteilevä ja ihanan pehmeä tunne päästä varpaisiin. La Merin ainutlaatuisen Deconstructed Watersin ansiosta tämä menestystuote suojaa ihoa kuivumiselta ja lisää ihon kimmoisuutta.

The Replenishing Oil Exfoliator - kirkasta hehkua

Koe terve ja puhdas iho ilman hienoja juonteita ja ryppyjä tällä ainutlaatuisella ihoasi hellästi kuorivalla sokerikiteiden ja merisuolan sekoituksella. Anna leväkuitujen poistaa epäpuhtaudet ja Miracle Brothin luoda taikuutta antaen säteilevän ihon, joka on täynnä ravinteita, kosteutta ja pehmeyttä.

Hemmottele itseäsi tai rakastasi sankareilla, jotka tekevät taikuutta iholle!
15ml 30ml
110 €
15ml 60ml

Artikkelissa esiintyneet tuotteet