Hiukset jotka kiiltävät kuin lasi - näin luot lookin kotona
06-09-2022
Lasitukka- hiusmaailman vastaus ihomaailman glow-trendiin "lasi-iho" : kosteutetut ja kiiltävät hiukset jotka heijastavat valoa kuin lasi. Ajattele punaisen maton kiiltäviä täydellisiä kampauksia. Pitääkö palkata Hollywood-stylisti saadakseen tämän lopputuloksen? Vastaus on ei: oikeilla tuotteilla ja tekniikoilla voit valmistautua punaiselle matolle omassa kylpyhuoneessasi!Jotta hiukset voisivat kiiltää kaikessa komeudessaan tulee niiden ensin voida hyvin. Terve hiuspohja tuottaa terveitä hiuksia ja hoitavien tuotteiden avulla ovat hiukset terveet ihan latvaan saakka. Hiuspohjaseerumin, kuorinnan ja hieronnan avulla pidät hiuspohjasi tyytyväisenä. Lue täältä lisää tuotteista joita suosittelemme hiuspohjalle.

Kristin Ess Strengthening Reconstructive Moisture Mask antaa intensiivistä hoitoa koko hiuspituuksille, pehmentää ja selvittää hiuksia jättäen ne höyhenen kevyiksi. Haaroittuneet hiustenlatvat tiivistyvät ja pörröisyys häviää jolloin hiustenkiilto pääsee oikeuksiinsa.

Nyt lasitukka-trendin tähtituotteeseen nimittäin Colorwow Dream Coat Supernatural Spray. Tämä ihmetuote suihkutetaan pyyhekuiviin hiuksiin ja aktivoidaan lämmöllä. Hyvin aktivoituna luo suihke hiuksiisi kosteussuojan joka pitää hiukset kiiltävinä ja suojaa pörröisyydeltä jopa kolmen pesun ajan. Toimii jopa kostealla ja märällä säällä. Voitko saavuttaa saman lopputuloksen mikäli sinulla on kiharat hiukset? Tottakai! Testaa silloin Colorwow Dream Coat For Curly Hair, kosteutetuille, kiiltäville ja elastisille kiharoilla ilman pörröisyyttä.
Ovatko hiuksesi extra kärsineet eikä haluttu kiilto ole ihan vielä saavutettu? Lisää muutama pisara Two-Way Mirror Smoothing öljyä merkiltä R+Co.Tämä Kevyt öljy sulaa hiuksiisi, hoitaa ja tuo kiiltoa ilman raskasta tunnetta. Lopputuloksena on hiukset jotka kiiltävät kuin peili. Lopuksi voit suihkuttaa hiuksiisi kerroksen Maria Nila Shimmer Spray -suihketta saadaksesi nopeasti ekstra kiiltoa, vähennettyä pörröisyyttä ja intensiivisemmän värin.

Great Deal
28.40 € Ov-hinta 34 € (-16%)
Great Deal
27.90 € Ov-hinta 33 € (-15%)
300ml 100ml
Maria Nila
15.90 €
Great Deal
200ml 50ml
15.40 € Ov-hinta 17 € (-9%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet