Hoida hiuspohjaasi aivan kuten muuta ihoasi
28-09-2023

Saatat jo tuntea Skinification of hair -ilmiön, jossa ihonhoitomme inspiroimana sekä räätälöimme että laajennamme hiustenhoitorutiiniamme tiettyjen tarpeiden mukaan. Se tarkoittaa myös keskittymistä tuloslähtöisiin tuotteisiin huolellisesti valituilla ainesosilla, jotka ovat suurelta osin tuttuja ihonhoidostamme.

Uskomme hyvän hiusterveyden alkavan juurista. Siksi lanseeraamme uuden Roots by Bangerhead -sarjamme, joka edistää hiuspohjan terveyttä kokonaisvaltaisella näkökulmalla hiusten terveyteen ja kestävyyteen. Tuotteet sisältävät kasvikunnan tehokkaita ainesosiaa, ovat 100 % vegaanisia, sulfaatittomia, parabeenittomia ja silikonittomia sekä valmistettu Ruotsissa.

Ensiksi lanseerattava sarja Strong & Calm rauhoittaa, tasapainottaa ja antaa hiuspohjalle sen, mitä se usein tarvitsee – runsaasti kosteutta. Sarja koostuu kosteuttavasta ja vahvistavasta kuorinnasta, hoitavasta ja rauhoittavasta hiusnaamiosta ja kosteuttavasta ja ravitsevasta hiuspohjaseerumista. Kerromme hieman lisää siitä, kuinka voit helposti lisätä näitä uusia sankareita nykyiseen rutiiniisi.

1. Hydrating and Strengthening Scalp Exfoliator – Hellävarainen ja tehokas kuorinta

Aloita hiustenhoitorutiinisi hellävaraisella kuorinnalla, joka poistaa kuolleet ihosolut ja epäpuhtaudet tehokkaasti AHA-happojen avulla. Omenasiiderietikka tasapainottaa hiuspohjan pH-tasoa samalla, kun aloe vera rauhoittaa ja pehmentää. Hiuspohjasi tulee tuntumaan syväpuhdistetulta ja ihanan kosteutetulta.

Tee näin: levitä kuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa 5–10 minuuttia ennen shampoopesua.

2. Hydrating and Strengthening Scalp Mask – Kosteuttava ja vahvistava naamio

Tuntuuko hiuspohjasi kuivalta, ärtyneeltä tai hilseilevältä? Meillä on siihen pelastus. Tämä naamio sekä rauhoittaa että kosteuttaa hiuspohjaasi. Sen ainesosat, kuten aloe vera ja moringaöljy, auttavat tasapainottamaan ja vahvistamaan hiuspohjaa hiuksia latistamatta. Lisäksi hiuksista tulee ihastuttavan pehmeät, kiiltävät ja pörrööntymättömät.

Tee näin: levitä kosteisiin hiuksiin shampoopesun jälkeen ennen hoitoainetta ja anna vaikuttaa 3–5 minuuttia.

3. Hydrating and Strengthening Scalp Serum – Rauhoittava ja hoitava hiuspohjaseerumi

Anna hiuksillesi monivitamiinia tämän ravinteikkaan leave-in-seerumin muodossa. Koostumusta on tehostettu tuloslähtöisillä ainesosilla, kuten korjaavat soijaproteiinit, kiiltoa lisäävä jojoba ja korjaavat ruskolevät. Kevyt koostumus liukenee helposti hiuksiin, lievittää kutinaa sekä ehkäisee hilseen muodostumista.

Tee näin: levitä hiuspohjaan hiustenhoitorutiinisi viimeisenä vaiheena tai kuiviin hiuksiin saadaksesi lisäkosteutta pesujen välillä.

-30%
14 € Normaalihinta 20 € (-30%)
-30%
15.40 € Normaalihinta 22 € (-30%)
-30%
Selling fast
12.60 € Normaalihinta 18 € (-30%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet