Hoida ja muotoile kiharat kolmessa vaiheessa
04-04-2023
For textured hair on viimein saapunut Bangerheadille. Brändi haluaa osoittaa vääräksi huhun, että rakenteikkaat hiukset tarvitsisivat monia tuotteita hiustenhoitorutiineihin. Tuotemerkin kolmivaiheisen rutiinin avulla voit helposti hoitaa ja muotoilla rakenteikkaita hiuksiasi. Tarkastelemme tuotteita sekä sitä, kuinka käytät niitä parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Rakenteikkaiden hiusten hoitorutiini voidaan hiustyypistä riippumatta jakaa kolmeen helppoon vaiheeseen: pesu, kosteutus ja muotoilu. For textured hair panostaa yksinkertaisuuteen ja tarjoaa vain kolme tähän vaiheeseen mukautettua tuotetta. Kaikki tuotteet on valmistettu ilman vahvoja kemikaaleja ja kehitetty EU:n kosmetiikkaa koskevien säännösten mukaisesti. Voit siis varmistua saavasi parasta hiustenhoitoa. Kun tuotteita on vähän ja rutiini yksinkertainen, tekniikkaan on kiinnitettävä lisähuomiota. Brändi havainnollistaa sitä selkeillä ohjeilla joka tuotteessa.Kolmivaiheisen rutiinin ensimmäinen vaihe on pesu WASH 01 -tuotteella. Vaahdota noin teelusikallinen tuotetta kämmenten välissä ennen pesuaineen levittämistä hyvin märkiin hiuksiin. Hiero tuote sormenpäillä hiuspohjaan ja vedä vaahtoa suortuviin ja latvoihin. Huuhtele hiukset huolellisesti ja toista prosessi kerran varmistaaksesi hiusten puhdistumisen.

Toinen vaihe on ravitseva ja kosteuttava hiustenhoito HYDRATE 02 -tuotteella. Hoitoaine pehmentää hiuksia ja tiivistää kosteuden, jotta hiukset pysyvät kosteutettuina seuraavaan pesuun asti. Hiero noin ruokalusikallinen tuotetta voiteeksi kämmenten välissä ja levitä märkiin hiuksiin hiuspohjasta latvoihin. Hiero tuote hiuksiin jakaen tasaisesti kaikkialle. Lisää hieman vettä voidemaisuuden lisäämiseksi ja selvitä hiukset harjalla hoitoaineen vaikuttaessa viiden minuutin ajan. Huuhtele kunnolla. Jos hiukset tuntuvat edelleen kuivilta, voit toistaa prosessin kertaalleen.Rutiinin viimeisenä vaiheena käytä STYLE 03 -tuotetta. Tämä kosteutta sitova, kasviperäinen geeli antaa kiharoille kosteutetun tunnun ja joustavan pidon. Hiero taas teelusikallinen tuotetta kämmenten välissä ennen sen levittämistä märkiin hiuksiin. Jatka veden ja tuotteen lisäämistä, kunnes saavutat haluamasi lopputuloksen. Muotoile joko harjalla tai sormilla, ennen kuin föönaat hiukset lähes täysin kuiviksi diffuusorilla. Anna hiusten kuivua täysin huoneenlämmössä, ennen kuin pörrötät ne tuuheammiksi. Voit myös jättää ne luonnollisiksi.

Rakenteikkaiden hiusten hoitamisen ei tarvitse olla tämän vaikeampaa. For textured hair suosittelee toistamaan koko prosessin joka kolmas tai neljäs päivä varmistaaksesi hiusten puhtauden ja kosteutuksen.

Artikkelissa esiintyneet tuotteet