How to: prime time

How to: prime time

Vaikka meikkaamisessa meikin viimeistely on yleensä se hauskin vaihe (haloo, puhuiko joku irtoripsistä?), vaikuttaa pohjustustyö lopputulokseen yllättävän paljon. Siksi pohjustustuotteisiin kannattaa sijoittaa muutama minuutti ja euro enemmän varsinkin, jos haet lopputulosta, joka kestää koko illan. Hyvällä pohjustusvoiteella saat meikin pysymään paikoillaan kovemmassakin menossa!

Full time face

Mitä tahansa tuotteita käytätkin, meikkipohja levittyy tasaisemmin ja pysyy paremmin, kun sen alle on levitetty pohjustusvoide. Pohjustusvoide tasoittaa ihon pinnan, minkä ansioista esimerkiksi meikkivoide sulautuu iholle helpommin. Esimerkiksi bareMineralsin Prime Time Original Foundation Primer tekee ihosta sametinpehmeän, ja koska se saa meikkivoiteen levittymään iholle paremmin, tarvitset vähemmän meikkivoidetta! Jos taas liikut babe on a budget -linjalla suosittelemme kokeilemaan L’Oréal Infallible Priming Basea, joka on hinta–laatu-suhteeltaan loistava pohjustustuote!

Eyes for days

Silmämeikinpohjustusvoide saa meikin kestämään paremmin ja tekee luomiväristä kirkkaamman. Silmämeikinpohjustustuotteilla saat myös eyelinerin kestämään varmasti paikoillaan. TheBalm Put a Lid on It Eye Primer pitää sekä luomivärit ja silmänrajauskynät kuosissa ja tasoittaa silmäluomen pinnan niin, että meikin levittäminen sujuu vaivatta. Kaikille silmämeikinpohjustustuotteiden kanssa aloitteleville esimerkiksi Pixin Eye Bright Primer on todellinen huipputuote, sillä sen sisäänrakennetulla applikaattoripäällä levität pohjustusvoiteen silmäluomille kätevästi jo parilla vedolla!

Long lasting lips

Huulimeikin pohjustamiseen voi toki käyttää huulirasvaa, mutta jos haluat viedä huulimeikkisi seuraavalle tasolle, on huulimeikinpohjustusvoide joka sentin arvoinen! NYX Lip Primer on kätevässä kynämuodossa tuleva pohjustustuote, jonka kevyt beige sävy pohjustaa huulet ja saa huulipunan värin hehkumaan!

Shop the article

NYX Professional Makeup Lip Primer
Y
NYX Professional Makeup Lip Primer

9.90 € Ov-hinta 

0
Pixi Eye Bright Primer Y
Pixi Eye Bright Primer

19.90 € Ov-hinta 

0
bareMinerals Prime Time Original Foundation Primer Y
bareMinerals Prime Time Original Foundation Primer

33.35 € 37.90 € Ov-hinta 

0
theBalm Put a Lid on It Eye Primer Y
theBalm Put a Lid on It Eye Primer

19.90 € Ov-hinta 

0

Share