Ihonhoitoa, joka todella vaikuttaa – taianomainen La Mer
07-12-2023
Ikonista La Mer -ihonhoitomerkkiä pidetään yhtenä maailman halutuimmista, ja se on tunnettu ylellisistä, huomattavia tuloksia saavuttavista tuotteistaan ja kauneusalan innovaatioistaan. Tuotteet sisältävät täydellisen yhdistelmän ylellisyyttä, tiedettä, luovuutta ja luonnon voimaa.

Tutustaanpa tuotteisiin, jotka todella antavat tuloksia.
La Merin salaisuus

Kaikki alkoi Dr. Max Huberin tarpeesta hoitaa palanutta ihoaan. 12 vuoden tutkimustyön jälkeen luotiin ikoninen Miracle Broth™ merilevän ja puhtaiden ainesosien käymisprosessin avulla, ja kulttimaineen saavuttanut Créme de La Mer oli syntynyt. Nykyään tehokas Miracle Broth™ löytyy merkin kaikista tuotteista.
Etsitkö uusia ihonhoitosankareita?

La Merin ytimessä ovat sen ikoniset tuotteet, joita ihonhoidosta innostuneet ihmiset ympäri maailman rakastavat. Niihin kuuluu Crème de La Mer. Täyteläinen, ylellinen voide sisältää huolella valittuja ainesosia, jotka syväkosteuttavat, nuorentavat ja luovat hehkua sekä rauhoittavat herkkää ihoa.

La Mer -malliston toinen helmi on Renewal Oil – monipuolinen kasvoöljy, joka ravitsee ja uudistaa ihoa sekä palauttaa sen hehkun. Se sisältää sekä Miracle Broth™- että Miracle Broth Oils -ainesosia, mikä takaa maksimaalisen tehon. Vinkki: tämä öljy sopii upeasti kasvoille, mutta myös kynsinauhoille, hiuksiin sekä vartalon kuiville alueille.

Jos haluat lisätehoa talvikuivalle iholle, suosituksemme on The Treatment Lotion. Tämä nopeasti imeytyvä hoito ravitsee ja antaa näkyvää pehmeyttä iholle jo ensimmäisellä levityskerralla. Käytä ihonhoitorutiinisi ensimmäisessä vaiheessa puhdistuksen jälkeen, ja ihosi kiittää sinua.

Jos haluat apua ikääntymisen merkkeihin, The Lifting Firming Serum on paras vinkkimme. Seerumi palauttaa ihon volyymin ja tiheyden ja saa sen näyttämään uudistuneelta, raikkaalta ja nuorekkaalta.

Koe La Mer tuloksia antavan ihonhoidon ero – osta suosikit täältä.
Lahja
30ml 60ml
110 €
Lahja

Artikkelissa esiintyneet tuotteet