Ihonhoitoa, joka todella vaikuttaa – taianomainen La Mer
Etsitkö ihonhoitorutiiniisi tuotteita, jotka todella tuottavat tulosta? Täältä tulee sankari, joka pelastaa sinut erinäisiltä iho-ongelmilta ja tarjoaa oikeasti näkyviä tuloksia!

Ikoninen ihonhoitobrändi La Mer on yksi ihonhoitomaailman halutuimmista tuotemerkistä ja kun on itse testannut tuotteita, sen suosion voi todella ymmärtää. Tutustu merkin taianomaisiin tuotteisiin tarkemmin alla.
Salaisuus tuotteiden tehon takana

Matka alkoi, kun Tri. Max Huber päätti itse löytää ratkaisun palovammojensa hoitoon. 12 vuoden tutkimustyön jälkeen tuli todellinen läpimurto ja Huber löysi oikean reseptin, jonka avulla ihon kunto ja ulkonäkö kohenivat näkyvästi.

Tohtori hyödynsi reseptissään käymisprosessia, merilevää ja puhtaita ainesosia ja näiden tekijöiden summana syntyi tähtituote Créme de la Mer. Siitä asti tämä “Magical Broth” on ollut jokaisen La Mer -tuotteen sydän.Etsitkö todellisia ihonhoitosankareita?

Ikoninen Créme de la Mer on kosteuttava kasvovoide, joka tunnetaan sen uudistavista voimista. Voide kosteuttaa ihoa koko päivän ajan ja lopputulos on luonnollisesti eloisa iho, joka palautuu sen terveimpään muotoon.

Sinulle, joka haluat antaa talven kuivattamalle ihollesi extra rakkautta, suosittelemme La Merin superkosteuttavaa The Treatment Lotion -tuotetta. Tämä nopeasti imeytyvä hoito ravitsee ihoa ja tekee siitä näkyvästi pehmeämmän. Miksi odottaa, kun voi saada aikaan välittömiä tuloksia? 

Koe muutos La Merin matkassa! Näitä tuotteita tulet taatusti rakastamaan.
146.50 €
30ml 60ml
165.50 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet