Ihonhoitosankareita talven kylmyyteen

Kun ulkona lämpötilat laskevat entisestään, saattaa tehdä mieli käpertyä sänkyyn ison peiton alle. Samalla tavalla ihomme kaipaa suojaa, kun se altistuu talven kylmälle ja kuivalle ilmalle. Kapaloi ihosi ihaniin, hoitaviin ihonhoitotuotteisiin, jotka tarjoavat sekä kosteutusta että tehokkaan suojan ulkopuolisia tekijöitä vastaan. Lue CODAGE-oppaamme alta!

Miten suojaat ihoasi talvella?


Vaihe 1: The Cleansing Balm on pehmeä puhdistusvoide, joka poistaa meikin, talin ja epäpuhtaudet iholta hellävaraisesti. Ihostasi tulee uskomattoman pehmeä ja puhtaan ja raikkaan tuntuinen!

Vaihe 2: CODAGEn tuotelinjan sydän on heidän tehokkaat seeruminsa. Serum N°01 on rikastettu tehokkaillaa ainesosilla, jotka vaikuttavat syvällä ihossa tarjoten tasaista kosteutusta kuivalle iholle. Serum N°05 on varma valinta, jos taas haluat häivyttää ikääntymisen merkkejä ihossasi. Viimeisenä, muttei vähäisimpänä, Oh My Cold on seerumi, joka rauhoittaa ihoa, joka on heikentynyt kylmyyden vuoksi ja on siksi täydellinen seerumi hoitamaan kuivaa ja herkkää talvi-ihoa.Vaihe 3: Oletko valmis hyvästelemään rypyt ja juonteet? CODAGEn Night Cream stimuloi ihon kollageenintuotantoa ja tasoittaa ihoa. Tämän voiteen myötä voit joka aamu herätä tuntien ihosi olevan kosteutettu sisältä ulos!

Vaihe 4: Moisturizing Mask kosteuttaa ja uudelleenrakentaa ihon suojakerrosta. Naamio on rikastettu ainesosilla, jotka stimuloivat ihosolujen uusiutumisprosessia ja tulet huomaamaan, että ihosi saa upean hehkun ja miellyttävän tunteen vain muutamassa minuutissa.

Kapaloidu CODAGEen tänä talvena – ihosi kiittää!
Lahja
50 €
Lahja
55 €
Lahja
CODAGE
Tilapäisesti loppu
85 €
Lahja
CODAGE
Tilapäisesti loppu
47 €
Lahja
Lahja
CODAGE
Tilapäisesti loppu
90 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet