Ihonhoitosarja jolla saat ihosi hehkumaan: Babor Skinovage
12-05-2022

Etsitkö ihonhoitoa, joka rauhoittaa ja kosteuttaa syvältä?

Sitten olet saapunut oikeaan paikkaan! Selaa eteenpäin ja tutustu Baborin Skinovage-sarjaan, joka perustuu tutkimukseen ja sisältää erityistä tehopeptidiä, joka antaa sileämmän ja elinvoimaisemman ihon! Seuraa alla olevaa kolmen vaiheen ihonhoitorutiinia ja tutustu rakastettuun ihonhoitosarjaan.
Vaihe 1: Skinovage Calming Serum

Tämä rauhoittava seerumi on varma aloitus yksinkertaisessa kolmivaiheisessa rutiinissa. Anna sen maagisten voimien vähentää ärsytystä, stressiin liittyvää punoitusta ja tuoda kiinteytyneen tunteen iholle. Onko sinulla sen sijaan sekaiho? Kokeile sitten Skinovage Balancing Seerumia, joka säätelee talintuotantoa ja ihon kosteustasoa. Koe tasapainoitettu, tasainen ja mattainen iho!
Vaihe 2: Skinovage Vitalizing Eye Cream

Tämä silmänympärysvoide höyhenenkevyellä koostumuksella vähentää tehokkaasti turvotusta, tummia silmänalusia ja antaa maksimaalista kosteutta. Kahvin ja probioottien ansiosta hemmottelet muun muassa herkkää silmänympärysihoa - silmänympärysvoide, joka on kiitollinen kaikille väsyneille silmille, sillä juonteet hälvenevät ja säteilet levänneellä ja raikkaalla vaikutelmalla.

Vaihe 3: Skinovage Calming Cream Rich

Viimeisenä muttei vähäisimpänä tämän yksinkertaisen kolmivaiheisen rutiinin lopettaa voide, joka rauhoittaa syvältä. Tämä rikas ja ylellinen sankari tekee ihostasi kestävämmän stressiä vastaan ja vahvistaa ihosi luonnollista suojakerrosta. Tutustu tänään koko Babor Skinovage -sarjaan, joka luo terveellisen ja säteilevän ihon!

Artikkelissa esiintyneet tuotteet