Ihonhoitosarja yhteistyöhön meikkisi kanssa
29-03-2023
Tuntuuko, ettei ihonhoitosi tee yhteistyötä meikkisi kanssa? MAC Cosmeticsin juuri lanseeratun Hyper Real -ihonhoitosarjan kanssa voit unohtaa ihonhoidon, joka rullautuu meikin alla tai läiskäiseksi muuttuvan meikin. Ihoa parantavat tuotteet hoitavat ihoa tehokkailla ainesosilla ja luovat samalla parhaan mahdollisen pohjan meikillesi.

Katsotaanpa hieman näitä erittäin tehokkaita tuotteita ja sitä, miten ne voi parhaiten yhdistää tuotemerkin meikkipohjaan.

Hyper Real Serumizer on ainutlaatuinen seerumin ja kosteusvoiteen yhdistelmä, joka kosteuttaa ihoa ja valmistelee sen meikkiä varten. Ainesosaluettelo sisältää muun muassa japanilaista pioniuutetta, niasiiniamidia, hyaluronihappoa ja keramideja, jotka yhdessä kosteuttavat ihoa ja vahvistavat sen suojakerrosta sekä vähentävät näkyviä ihohuokosia ja liiallista rasvaisuutta.

Kasvovoide Hyper Real SkinCanvas Balm sisältää paitsi seerumista löytyviä hoitavia ainesosia, myös pehmentäviä ja kosteuttavia mango- ja avokadovoita. Ota pieni painallus voidetta kasvoille ja hiero se ihoon, jotta se imeytyy ja luo upeaa hehkua.Hyper Real -sarjan tuotteet toimivat toki vain pelkkänä ihonhoitona, mutta ovat erityisen tehokkaita meikin alla. MAC tarjoaa monia erilaisia meikkivoiteita eri ihotyypeille ja eri toiveisiin. Jos haluat mattapintaisen lopputuloksen, joka pitää rasvoittumisen kurissa pitkään, suosittelemme öljytöntä ja vedenkestävää Pro Longwear Nourishing Waterproof Foundationia. Suosikkituote Studio Fix Fluid SPF 15 sopii silloin, jos pidät nestemäisemmästä koostumuksesta, jossa on aurinkosuoja, mutta joka myös kestää. Studio Radiance Face And Body on yksi MAC:in eniten hehkua antavista meikkivoiteista, jonka kevyt peittävyys on kuin oma ihosi – vain hieman parempi.Jotta iho voisi hyvin ja meikki levittyisi parhaalla mahdollisella tavalla, iho on puhdistettava huolellisesti joka päivä. Hyper Real Fresh Canvas on hellävarainen puhdistusöljy, joka poistaa iholta tehokkaasti meikin ja epäpuhtaudet ilman kuivuutta tai rasvaisuuden tuntua. Suosittelemme hieromaan sitä kuivalle iholle, kunnes kaikki meikki- ja hoitotuotejäämät ovat irronneet. Ihanan koostumuksen sisältämät japanilainen pioniuute sekä tsubaki-, jojoba- ja auringonkukansiemenöljy sekä E-vitamiini pehmentävät ihoa ja valmistelevat sen seuraavia hoitotuotteita varten.

Haluatko kuulla lisää? Tutustu MAC:in ammattimaiseen ja tehokkaaseen meikkivalikoimaan – ja nyt myös ihonhoitoon.
41.90 € Ov-hinta 45 €
39.90 € Ov-hinta 43 €
39.90 € Ov-hinta 43 €
15 ml 50 ml
29.90 € Ov-hinta 33 € (-9%)
19.90 € Ov-hinta 24 € (-17%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet