Ihoterapeutin 5 parasta kesävinkkiä
12-07-2023
Mikä on tärkeää ihonhoidossa kesällä? Mihin tuotteisiin kannattaa keskittyä ja mitkä jättää hetkeksi tauolle? Ihoterapeuttimme Mollie otti siitä selvää ja kokosi parhaat kesävinkkinsä.

1. Unohda hapot ja panosta kosteutukseen
Dr Ceuracle Hyal Reyouth Night Cream on esimerkki kosteuttavasta yövoiteesta, joka kosteuttaa kuivaa ihoa syvältä.

2. Käytä yönaamiota kerran viikossa
Saat lisäkosteutusta nukkumalla erittäin kosteuttavan yönaamion kanssa kerran viikossa. RNW Ceramide Sleeping Mask -naamiossa on to-go-muotoilu, joten se on helppo ottaa matkalle mukaan.

3. Käytä kaksoispuhdistusta poistaaksesi spf-jäämät
Muista puhdistaa kasvot iltaisin ensin öljypohjaisella kasvojenpuhdistustuotteella ja sen jälkeen vesipohjaisella tuotteella poistaaksesi kaiken meikin ja aurinkosuojajäämät.

Dermalogica on ollut kaksoispuhdistuskonseptin edelläkävijä, ja hiljattain se lanseerasi Oil to Foam Cleanserin. Tämän öljystä vaahdoksi muuttuvan puhdistustuotteen avulla teet kaksoispuhdistuksen yhdellä puhdistuskerralla.

4. Laita geelinaamio ja kangasnaamiot jääkaappiin, jotta ne luovat erityisen viilentävän vaikutuksen
Beauty of Joseon Centella Asiatica Calming Mask sisältää 15 % Centella asiatica -uutetta, minkä ansiosta se rauhoittaa ja lievittää tehokkaasti vaurioitunutta ihoa.

Skinceuticals Phyto Corrective Mask on toinen suosikkimme: rauhoittava geelinaamio, joka viilentää ja rauhoittaa väliaikaisesti reagoivaa ihoa ja luo iholle luonnollista säteilyä.

5. Sisällytä rutiiniisi itseruskettava seerumi luomaan päivetystä iholle
Vita Liberata Tanning Anti-Age Face Serum on helppo levittää, ja saat päivettyneen lookin samalla, kun ehkäiset ihon ikääntymisen merkkejä.
Lahja
78 €
Great Deal
60.90 €
Great Deal
3 € Ov-hinta 4 € (-25%)
35.50 € Ov-hinta 35.90 €
Great Deal
25.90 € Ov-hinta 37 € (-30%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet