Ihoterapeuttimme vinkkaavat – suosikit Dermalogicalta
17-08-2023

Etsitkö to-go-voidetta ympärivuotiseen käyttöön? Tai ehkä raikasta ja rauhoittavaa kasvosuihketta? Klassinen ihonhoitomerkki Dermalogica voi olla etsimäsi. Ihoterapeuttimme Mollie listasi viisi suosikkiaan, jotka sopivat useimmille ihon voinnista riippumatta.

Kosteuttava ja hoitava kasvovoide

-Skin Smoothing Cream on ollut go-to-kosteusvoiteeni lähes 9 vuotta, mistä voi päätellä, kuinka hyvä se on. Sen ainesosat, kuten antioksidantit ja C- ja E-vitamiini, suojaavat ja pehmentävät ihoa. Se tekee myös juuri sen, minkä haluan kosteusvoiteen tekevän: sopii ympärivuotiseen käyttöön ja erinomaisesti meikin alle.

Kelmeyttä vähentävä C-vitamiiniseerumi

-Toinen suosikki on merkin BioLumin-C Serum. Hehkua tarjoavassa C-vitamiiniseerumissa on ihanan geelimäinen koostumus. Se tasoittaa ihon sävyä ja rakennetta. Seerumi herättää ihon eloon noin viikossa ja on täydellinen käytettäväksi, kun iho tuntuu harmaalta ja kelmeältä.

Kaikille sopiva kuorinta

-Suosittu Daily Microfoliant on taatusti monelle tuttu kuorintatuote, jota mielestäni kaikki voivat ja kaikkien tulisi käyttää. Itse käytän sitä kahdesta kolmeen kertaan viikossa, mutta jos ihosi on kestävämpi, voit käyttää sitä päivittäin. Kuorinta tarjoaa välittömästi tasaisemman ja raikkaamman ihosävyn lisähehkulla sekä kauniin rakenteen.

Hellävarainen mutta tehokas puhdistus

-Useimmille sopiva puhdistustuote, joka on erittäin kätevä suihkussa suuren, pystyssä pysyvän pumppupullonsa ansiosta, on Special Cleansing Gel. Se puhdistaa ihon hellävaraisesti ja poistaa jopa itsepäisimmät ripsivärit. Todellinen etu halutessasi poistaa meikin yhdellä pyyhkäisyllä. Sitä on saatavilla nykyisin myös täyttöpusseissa, mikä on todella hyvä bonus.

Poista kireyden tunne kasvosuihkeella

-Täydellinen kosteuttava kasvosuihke, UltraCalming Mist, on päivänselvä suosikki hellävaraisilla, rauhoittavilla ominaisuuksillaan. Jos sinulla on taipumus punastua tai ihosi punoittaa, tämä suihke sopii sinulle. Käytön jälkeen iho tuntuu levolliselta, pehmeältä ja joustavalta. Mahdollinen kireyden tunne häipyy nopeasti suihkeen avulla.

Haluatko tutustua muihin Dermalogican tuotteisiin? Tutustu koko brändin valikoimaamme täällä.

75g 13g
Dermalogica
17.90 €
250ml 500ml
Dermalogica
13.90 €
30ml 10 ml
Dermalogica
28.50 €
100ml 15ml
Dermalogica
16.90 €
Dermalogica
Tilapäisesti loppu
49.60 €
177ml
Dermalogica
42.90 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet