Iskikö kankkunen? Näin piilotat väsymyksen merkit!

Iskikö kankkunen? Näin piilotat väsymyksen merkit!

Helpoin tapa välttyä niin kutsutun dagen efterin haittavaikutuksilta on skipata se viimeinen skumppalasi, mutta vahinkoja tapahtuu. Me tiedämme, miten piilotat tummat silmänaluset ja muut väsymyksen merkit seuraavana päivänä. Lue juttu ja nappaa parhaat vinkit kankkusen kadottamiseen!

Be prepared

Jos tiedossa on pitkä ilta, kannattaa siihen valmistautua asiaan kuuluvalla hartaudella. Levitä siksi jo bileitä edellisenä iltana laadukasta itseruskettavaa sekä kasvojen ja kaulan iholle, ja näytät freshiltä vielä juhlien jälkeisenäkin päivänä! Kosteusvoiteeseen sekoitettava Clarinsin Radiance Plus Golden Glow Boost toimii tähän tarkoitukseen loistavasti ja jättää iholle kauniin hehkun!

Smell like heaven

Kuuma suihku tekee ihmeitä kovan illan jälkeen. Vielä paremmat tehot saat irti suihkuhetkestä, kun käytät ylellistä suihkuvaahtoa, kuten Ritualsin Sakura Shower Foamia yhdessä kuorintahanskojen kanssa. Saat pintaverenkierron käyntiin ja jo tämä antaa huomattavasti pirteämmän fiiliksen!

Golden rescue

Vaikka aikaisemmin herääminen tuntuukin lähes mahdottomalta ajatukselta, tässä tapauksessa se kannattaa! Laita kello soimaan 15 minuuttia aikaisemmin, juo iso lasi vettä (ja nappaa särkylääke, jos tilanne vaatii). Ota sitten käyttöön järeämmät aseet, eli esimerkiksi Peter Thomas Rothin ylellinen 24k Gold Intense Wrinkle Sheet Mask -kangasnaamiio. Anna naamion vaikuttaa vartin verran. Kun naamion vaikutusaika on ohi, myös päänsärkylääke on alkanut vaikuttaa ja tunnet olosi kuin uudeksi ihmiseksi!

Moisture like there’s no tomorrow

Koska alkoholi kuivattaa elimistöä, on ihon kosteutuksesta ja vedenjuomisesta huolehtiminen tärkeää! Esimerkiksi Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief tekee ihmeitä juhlimisen kuivattamalle iholle ja jättää iholle virkistävän tunteen!

Quick fix

Unohda hiusten stailaus pitkän illan jälkeen ja käytä arvokkaat minuutit hiusten stailaamisen sijasta nukkumiseen. Hitaan aamun pelastus on kuivashampoo, joka raikastaa ilmeen käden käänteessä. Esimerkiksi Bangerhead Professionalin Fresh me up! tekee hiuksista vastapestyn näköiset muutamassa sekunnissa, jolloin sinulle jää aikaa nauttia pari kuppia kahvia ja toipua edellisestä illasta!

Shop the article

Bangerhead Fresh Me Up (250ml)
Bangerhead Fresh Me Up (250ml)

4.43 € 5.90 € Ov-hinta 

9
Rituals The Ritual Of Sakura Shower Foam (200ml)
Rituals The Ritual Of Sakura Shower Foam (200ml)

7.92 € 9.90 € 9.50 € Ov-hinta 

3
Peter Thomas Roth 24K Gold Intense Wrinkle Sheet Mask (6pcs)

Share