IT Cosmetics -meikkivoideopas
30-08-2023

Etsitkö uutta suosikkimeikkivoidetta? Siinä tapauksessa voit lopettaa etsinnän: Tässä artikkelissa käymme läpi IT Cosmeticsin eri meikkivoiteiden välisiä eroja, jotta löydät nopeasti itsellesi sopivimman version.

IT Cosmetics tarjoaa useita erilaisia meikkivoiteita, joista neljä kuuluu ikoniseen CC+ -perheeseen. Your Skin but Better -meikkivoide keskittyy vielä hieman enemmän hoitamaan samalla ihoa pitkällä aikavälillä. Alla olevasta taulukosta saat yleiskuvan tuotteista ja niiden ominaisuuksista, mutta sukellamme tietysti hieman syvemmälle tuotteisiin valintasi helpottamiseksi.Luonnollinen viimeistely kaikille ihotyypeille

CC+ -perheen aloittanut palkittu CC+ Cream on täydellinen silloin, kun haluat luonnollisen viimeistelyn, jota voi täydentää täyteen peittävyyteen. Tämä meikkivoide tasoittaa ihosävyä vaikuttaen myös kosteuttaen ja hehkua antaen anti-aging-ainesosiensa ansiosta. Se sopii kaikille ihotyypeille ja sisältää myös SPF 50+ -suojakertoimen, joka tarjoaa hieman lisäsuojaa päiviin.

Jos etsit luonnollisesti viimeistelevää, mutta hieman lisähehkua antavaa meikkivoidetta, Your Skin but Better Foundation + Skincare on erinomainen valinta. Tämä meikkivoide sopii kaikille ihotyypeille, ja nimensä mukaisesti se sisältää runsaasti ihoa hoitavia ainesosia. Ihoa kosteuttaa hyaluronihappo, rauhoittaa aloe vera -uute ja antioksidanttilisäys tulee E- ja B5-vitamiineista. Yhteistyössä nämä kaikki parantavat ihoa myös pitkällä aikavälillä.

Ihon hehkuun keskittyville

CC+ Nude Glow on ryhmän uusin tulokas ja täydellinen silloin, kun haluat keskittyä tavoiteltuun hehkuun, joka näyttää säteilevän sisältä päin. Nude Glow on erittäin kevyt, keskipeittävä meikkivoide. Sisältää jopa 90 % ihoa hoitavia ainesosia, kuten hehkua antavaa niasiiniamidia ja kosteuttavaa hyaluronihappoa. Se sisältää SPF 40 -suojakertoimen antaen lisäsuojaa luomatta ihoon valkoista kalvoa. Tämä meikkivoide sopii loistavasti kaikille ihotyypeille, mutta sitä ylistävät erityisesti kuivemman ihotyypin omaavat käyttäjät.

CC+ Cream Illumination antaa sekin iholle lisähehkua ja ravitsemusta, mutta se on hieman peittävämpi ja täydennettävissä täyteen peittävyyteen. Tässä meikkivoiteessa on SPF 50+ -suojakerroin, ja sitä suositellaan ensisijaisesti normaalille ja sekaiholle sekä kuiville ihotyypeille.

Eroon kiillosta mattameikkivoiteella

Lopuksi esittelemme CC+ Oil-Free -meikkivoiteen, joka sopii täydellisesti sekaiholle, akneen taipuvaiselle tai rasvaiselle iholle. Se pitää rasvantuotannon hallinnassa koko päivän ajan imien rasvaa ihon pinnalta kuivattamatta ihoa tai paakkuuntumatta. Sisältää muun CC+ Cream -meikkivoidesarjan tavoin ihoa hoitavia suosikkeja, kuten akneen taipuvaista ihoa auttavat kolloidinen savi ja teepuuöljy ja SPF 40 -suojakerroin.


Näin levität meikkivoiteesi parhaalla tavalla

Meikkivoiteiden levittämiseen on olemassa monia tapoja, mutta kun kyseessä ovat IT Cosmetics -meikkivoiteet, suosittelemme sivellintä Heavenly Luxe™ Complexion Perfection Brush #7. Minkä tahansa meikkivoiteen valitsetkin, tämä kaksipäinen sivellin antaa sekä täyden hallinnan peittävyysasteen suhteen että käsittämättömän saumattoman lopputuloksen.

Eroon tummista silmänalusista peitevoiteella

Tummemmat silmänympärykset voivat vaatia enemmän peittävyyttä. Sen sijaan, että levittäisit lisäkerroksen meikkivoidetta ohuelle silmänympärysalueelle, on olemassa toinen ratkaisu: Bye Bye Under Eye Concealer. Tuotetta tarvitaan vain pieni määrä pigmentaation tai univaikeuksien jälkien peittämiseen. Vinkki: Ennen levittämistä lämmitä tuotetta sormien välissä levittääksesi helposti ohuen mutta peittävän kerroksen, joka sulautuu yhteen ihoon kanssa.

Etsitkö jotakin muuta? Löydät koko IT Cosmetics -valikoiman täältä.

29.20 € Ov-hinta 47 € (-38%)
29.20 € Ov-hinta 47 € (-38%)
IT Cosmetics
41 €
Fair (32ml) Fair Ivry (32ml)
IT Cosmetics
45 €
Great Deal
25.80 € Ov-hinta 47 € (-45%)
26 € Ov-hinta 30 € (-13%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet