Jean Paul Gaultier -tuoksuopas: Mikä sopii sinulle parhaiten?
27-09-2023
Suunnittelija Jean Paul Gaultier on luovalla ja provosoivalla tyylillään luonut muutamia tuoksumaailman kuuluisimmista tuoksuista. Pidätpä kukkaisista, raikkaista, mausteisista tai puisista aromeista, jokaiseen persoonallisuuteen löytyy sopiva Gaultier-tuoksu. Katsotaanpa tarkemmin muutamia suosituimpia tuoksuja, jotta saat selville, mikä niistä sopii sinulle parhaiten.Kukkaistuoksut

Scandal EdP: Moderni tulkinta feminiinisestä kukkaistuoksusta – makea ja mahtaileva. Hunajan vivahteet ja gardenia luovat houkuttelevan, provosoivan koostumuksen.

Gaultier Divine EdP: Hienostunut kukkaistuoksu kutsuvan suolaisella alkutuoksulla. Aistikkaat valkoiset liljat ja makeat marengit luovat modernin, feminiinisen koostumuksen. Pullo on inspiroitunut Madonnan vuoden 1990 ikonisesta Gaultier-korsetista.

Classique EdT: Ajaton tuoksu sametinsileän kukkaisella tunnusmerkillä. Ruusun ja appelsiininkukan alkutuoksu antaa aistikkaan alun yhdistyen inkivääriin ja vaniljaan.Raikkaat tuoksut

Classique EdT Pride Collector: Raikas tuoksu avautuu yuzulla ja sitruunalla. Kukkaisessa sydäntuoksussa on appelsiininkukkaa ja nerolia aistikkaan puumaisen pohjatuoksun antaessa intensiivisyyttä. Jean Paul on vapauden puolesta sateenkaaren joka värissä – tuoksu sopii kaikille."Mausteiset tuoksut

Le Male Ultra EdT: Yksi Gaultierin klassisimmista tuoksuista. Kardemumman ja laventelin mausteiset vivahteet antavat siihen maskuliinisen ja aistikkaan luonteen. Tämä on ajaton, riippuvuutta aiheuttava suosikki.

Le Male EdT: Mintun alkutuoksu tekee tästä raikkaan mausteisen ja maskuliinisen. Perinteisen partasaippuan inspiroima tuoksu sisältää laventelin vivahteita sekoitettuna makeaan vaniljaan.Puumaiset tuoksut

Scandal Le Parfum Him: Yllättävän voimakas maskuliinituoksu lämpimin puuvivahtein, maksimaalisella intensiteetillä. Makeaa kurjenpolvea seuraa hienostunut tonkapapu johtaen aistikkaaseen santelipuuhun.

Le Male Le Parfum Intense EdP: Le Malen päivitetty versio syvemmällä, intensiivisemmällä puisella pohjatuoksulla. Elegantti ja hienostunut mausteisella kardemummalla ja maskuliinisella nahalla. Pohjatuoksun vaniljan vivahde pyöristää tuoksua.

Suihkugeeli, aftershave ja vartalovoide täydentävät tuoksua tarjoten täydellisen tuoksuelämyksen. Löydät kaiken Jean Paul Gaultierilta täältä.
Great Deal
100 ml 50 ml
80 € Ov-hinta 100 € (-20%)
Great Deal
75ml 125ml
Jean Paul Gaultier
75 € Ov-hinta 93 € (-19%)
Great Deal
100ml 50ml
Jean Paul Gaultier
67.90 € Ov-hinta 98 € (-31%)
Great Deal
125 ml 75 ml
Jean Paul Gaultier
51 € Ov-hinta 64 € (-20%)
15 ml Refill Bottle (200 ml)
Jean Paul Gaultier
36 €
Great Deal
50ml 30ml
Jean Paul Gaultier
55.90 € Ov-hinta 77 € (-27%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet