Jos retinoli tai C-vitamiini eivät sovi sinulle
07-03-2024
Unelmoitko retinolin kiinteydestä ja C-vitamiinin hehkusta ihollasi, joka on liian herkkä vahvoille hapoille? Tutustutamme sinut Caudalien kahden todella tehokkaan viraalin suosikin saloihin.

Caudalie Resveratrol-Lift Instant Firming Serum ja Vinoperfect Brightening Dark Spot Serum ovat varmasti jo tuttuja – kaksi trendaavaa TikTok-suosikkia, jotka tekevät ihmeitä ihollesi. Tutustutamme sinut viraaleihin tuotteisiin ja niiden käyttöön.Yksi yleisimmistä syistä retinolin välttämiselle sen suosiosta ja ikääntymisen merkeille ihmeitä tekevistä ominaisuuksista huolimatta on se, että kaikki ihotyypit eivät kestä niin vahvaa vitamiinia.

Resveratrol-Lift Instant Firming Serum on täydellinen, kun et voi käyttää retinolia, mutta etsit vastaavia tuloksia. Seerumi ei ärsytä ihoa, ja se on itse asiassa retinolia tehokkaampaa. Vahva sekoitus punaviinistä saatavaa resveratroli-antioksidanttia ja kosteutta sitovaa hyaluronihappoa. Tämä ainutlaatuinen yhdistelmä uudistaa ja kohottaa sekä samalla kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Tulos? Vähentää näkyviä ikääntymisen merkkejä, lisää hehkua ja kiinteyttää ihoa.Vinoperfect Brightening Dark Spot Serum on uraauurtava seerumi, joka on räätälöity luomaan hehkuva ja tasaisempi ihonsävy. Tämän seerumin rypäleiden viinietikka ja rauhoittava kasviuute korjaavat epätasaisuuksia syvältä, vähentävät näkyviä tummia läiskiä ja tekevät ihosta tasaisemman ja nuorekkaasti hehkuvan. Sen kevyt, nopeasti imeytyvä koostumus tekee siitä sopivan päivittäiseen ihonhoitoon – täydellistä, kun haluat kirkkaan ja hehkuvan ihon.

Näin käytät Resveratrol-Lift Serumia ja Vinoperfect Brightening Dark Spot Serumia:

1. Yhdistä: Jos haluat käyttää molempia seerumeita, voit yhdistää ne käyttämällä toista aamulla ja toista illalla.

2. Levitä seerumi: Ota pieni määrä seerumia ja jaa se tasaisesti kasvoille ja kaulalle. Hiero seerumi varovasti ihoon pyörivillä liikkeillä, kunnes se on täysin imeytynyt.

3. Käytä päivittäin: Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi käytä seerumia aamuin illoin osana päivittäistä ihonhoitorutiinia. Muista sen jälkeen kosteusvoide sekä aurinkosuoja päivän ajaksi.

4. Toista: Jatka käyttöä säännöllisesti ylläpitääksesi ja parantaaksesi lopputulosta ajan mittaan.
52 € Ov-hinta 52.90 €
Caudalie
Tilapäisesti loppu
47 € Ov-hinta 47.90 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet