K-beauty By Wishtrend – näin hyviä ovat myyntimenestykset
16-06-2022

Haloo kaikki K-beaty junkies! Supersuosittu By Wishtrend on saapunut meille Bangerheadille. Palkittu korealainen ihonhoitomerkki on tunnettu tehokkaista tuotteistaan, jotka antavat näkyvän tuloksen, samalla kun ne hellivät ihoa. Katsokaamme tarkemmin joitain myyntimenestyksiä!
Mandelic Acid 5% Skin Prep Water

Tätä mietoa, kuorivaa liuosta voit käyttää päivittäin ihoa kosteuttamaan ja pyyhkimään pois kuolleita ihosoluja. Toimii myös sinulla, jolla on herkkä ja kuiva iho. Sen lisäksi se auttaa tasoittamaan ihon sävyä ja vähentämään aknea ja ihon epäpuhtauksia. Koostumus saa potkua mantelihaposta, joka on hyvin mieto AHA-happo – mutta ei vähemmän tehokas!

Pure Vitamin C21.5% Advanced Serum

Etsitkö tosi toimivaa C-vitamiiniseerumia? Voila, tässä sinulle kunnon vitamiinipotku! Korkealla, 21,5% puhtaan C-vitamiinipitoisuudella seerumi vaikuttaa tehokkaasti ihon sävyä tasoittaen ja vähentäen pigmentaatioita. Hehku, jonka saat käytön jälkeen, on ainutlaatuinen! Herkkä iho? Seerumi sopii kaikille ihotyypeille, mutta testaa ensin pienellä määrällä tuotetta varmuuden vuoksi ja vaiheista käyttö.

Acid-Duo Hibiscus 63 Cream

Kuin purkki täynnä vaaleanpunaista pumpulia! Tätä ihanaa kasvovoidetta on vaikea vastustaa sen hienon värin ja geelirakenteen tähden. Kevyesti kuoriva yövoide sisältää sekä LHA- sekä PHA-happoa, joka tasoittaa hellästi ihon ilman ärsytystä. Kevyt koostumus tekee siitä ihanteellisen kaikille ihotyypeille, myös öljyiselle ja sekaiholle. Ihosi on kosteutettu ja saa ihanan hehkun!
Lahja
Uutuus
Lahja
Uutuus
33 €
Lahja
Uutuus

Artikkelissa esiintyneet tuotteet