K-beauty uutuus: Dr. Ceuracle
Kukapa ei rakastaisi tuloksellista korealaista ihonhoitoa? Dr. Ceuracle on suosittu K-beauty-tuotemerkki, joka on kerännyt ympärilleen uskollisen joukon faneja ympäri maailmaa. Löydät nyt Dr. Ceuraclen edistykselliset tuotteet Bangerheadin valikoimasta!

Innovatiivinen yhdistelmä luonnollisia ainesosia ja dermatologista tutkimustyötä luovat ihonhoitoa, joka tuottaa näkyviä tuloksia ihossasi. Huden förbättras märkbart med en innovativ kombination av naturliga ingredienser och dermatologisk vetenskap. Dr. Ceuracle on ensimmäinen korealainen ihonhoitomerkki, joka luokitellaan cosmeceuticals-ihonhoidoksi. Cosmeceuticals-ihonhoito viittaa tuotteisiin, jotka on kehitetty yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa ja valmistettu vain tarkkaan valituista, kliinisesti tutkituista ainesosista. Tuotemerkin nimi on yhdistelmä sanoista COSMECEUTICAL ja MIRACLE ja viittaa siihen, miten dermatologisen teknologian ja tieteellisen tutkimustyön avulla he kykenevät luomaan tuotteita, jotka tekevät ihmeitä! 

Haluatko testata yhtä Dr. Ceuraclen myydyimmistä seerumeista? Juuri nyt saat Royal Vita Propolis 33 -ampullin (15ml) kaupan päälle, kun ostat vapaavalintaisia Dr. Ceuracle -tuotteita vähintään 39€ arvosta! Lahjan arvo on noin 34€.Hehkua antavia suosikkeja luonnon superainesosista

Suosittu Royal Vita Propolis -tuotesarja on todellinen "glow-getter". Jos haluat saavuttaa korealaisen "gwang"-efektin – eli sisältäpäin kumpuavan hehkun – tässä on ihonhoitorutiini sinulle! Tuotteet sisältävät muun muassa propolissta ja mehiläiskuningatargeeliä. Molemmat ovat mehiläisten valmistamia luonnon superainesosia. Koska nämä aineet ovat täynnä antioksidantteja, ne antavat ihollesi intensiivistä kosteutusta, täyteläisyyttä ja raikasta hehkua. C-vitamiini auttaa tasoittamaan ihonsävyä ja antamaan extra-annoksen hehkua.Kolme askelta korealaiseen "gwang"-hehkuun

Vaihe 1. Ei ole olemassa K-beauty-rutiinia ilman liinanaamiota! Royal Vita Propolis Anti-Oxidant Mask on intensiivisesti kosteuttava naamio, joka antaa iholle energiaa ja tekee siitä täyteläisemmän ja luonnollisesti hehkuvan. Naamio on tuotettu ympäristöystävällisesta ja biohajoavasta selluloosasta. Aseta naamio kasvoille puhdistuksen ja mahdollisen kasvoveden jälkeen.

Vaihe 2. Royal Vita Propolis 33 Ampoule on superseerumi, joka sisältää peräti 33% puhdasta propolista ja antaa väsyneelle ja elottomalle iholle runsaasti uutta hehkua ja energiaa. Mehiläiskuningatargeeli ravitsee ihoa luonnollisella kollageenilla, joka tukee ihon kudoksia ja parantaa kimmoisuutta. Lakkauute häivyttää pigmenttiläiskiä samalla, kun pantenoli (B5-vitamiini) auttaa säilyttämään ihon kosteustason. Niasiiniamisi (B3-vitamiini) ehkäisee ikääntymisen merkkien syntymistä ja täyttää ryppyjä ja juonteita. Rakastamme seerumin kevyttä rakennetta, joka imeytyy ihoon välittömästi.

Vaihe 3. Royal Vita Propolis 33 Cream on silkinsileä kosteuvoide, joka tuntuu kevyeltä iholla, mutta on silti intensiivisesti syväkosteuttava. Täydellinen tuote kesään! Voide toimii tehokkaana energiaboostina väsyneelle, kuivalle ja elottomalle iholle. Levitä voide seerumin jälkeen lukitaksesi kosteuden ihoon. Hiero herneen kokoinen määrä tuotetta koko kasvoille pyörivin liikkein ja huomaat välittömästi sen hehkua antavan vaikutuksen.
-25%
Lahja
Uutuus
43.50 € 58 €
-25%
Lahja
Uutuus
27.80 € 36.90 € Ov-hinta 37 € Säästät 9,20 €
-22%
Lahja
Uutuus
3.80 € 4.90 € Ov-hinta 5 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet