Kaikki kollageenista ihonhoidossa
10-01-2024
Kollageeni on yksi kauneusmaailman puhutuimmista ainesosista, etenkin ikääntymisen merkkien ehkäisyyn liittyen. Kollageeni on rakenteellinen proteiini, joka lisää ihon, hiusten, kynsien, luiden ja sidekudosten kiinteyttä, elastisuutta ja kestävyyttä. Kahdenkymmenen vuoden iässä kehon luonnollinen kollageenin tuotanto alkaa vähitellen hidastua. Ulkoiset tekijät, kuten UV-säteily, ilmansaasteet ja stressi, voivat lisäksi kiihdyttää ilmiötä entisestään.

Vaikka ainakin vielä nykyään on mahdotonta täysin pysäyttää kollageenin luonnollista hajoamista, voimme hidastaa ikääntymisen merkkien ilmenemistä oikeanlaisella ihonhoidolla. Tutustu oppaaseemme Dermalogican suosikeista, jotka hidastavat tehokkaasti ihon ikääntymistä.Koska kollageenin molekyylikoko on liian suuri läpäisemään ihoa, emme ainakaan vielä voi lisätä ihon tuottaman kollageenin määrää ihonhoidon avulla. Sen sijaan voimme auttaa ihoa säilyttämään sen tuottaman kollageenin, missä auttaa Dermalogican uutuus Pro-Collagen Banking Serum.

Tämä seerumi on suunniteltu erityisesti ehkäisemään ympäristötekijöiden ja ikääntymisen aiheuttamaa kollageenikatoa. Kollageeni-aminohapoista, Carnosine Dipeptidestä ja antioksidanteista koostuvan, tehokkaan Pro-Collagen Preservation Complex -yhdisteen sisältämä Pro-Collagen Banking Serum suojaa ihoa kollageenia hajottavilta vapailta radikaaleilta. Ravitsevat ainesosat, kuten Jojoba Ester ja polyglutamiinihappo, tehostavat ihon suojakerrosta, mikä tekee ihosta näkyvästi kiinteämmän.

Täydennä ihonhoitorutiiniasi säännöllisesti seerumilla luodaksesi ihollesi parhaat mahdolliset olosuhteet. Alle olemme luoneet Dermalogican suosikeilla yleispätevän ihonhoitorutiinin, joka sopii kaikille ikääntymisen merkkien ehkäisyyn, ihotyypistä riippumatta.Vaihe 1: Puhdistus

Huolellinen puhdistus on tärkeää ihon hyvinvoinnille, iästä ja ihotyypistä riippumatta. Dermalogica Special Cleansing Gel puhdistaa kaikki ihotyypit hellävaraisesti ja tehokkaasti.

Vaihe 2: Kuorinta

Ihon kuorinta irrottaa ihon pinnalta kuolleet ihosolut, mikä ehkäisee sameutta ja luo seuraaville ihonhoitotuotteille parhaat edellytykset päästä vaikuttamaan syvälle ihoon. Dermalogica Daily Microfoliant on tehokas kuoriva jauhe, jonka rauhoittavat ainesosat ovat tarpeeksi hellävaraisia päivittäiseen käyttöön.Vaihe 3: Seerumi

Seerumia pidetään usein hoitorutiinin tehokkaimpana ja tuloksellisimpana tuotteena, koska se tavallisesti imeytyy syvemmälle ihoon kuin esimerkiksi kosteusvoiteet. Levitä 2–3 tippaa Pro-Collagen Banking Serumia puhtaalle, kuivalle iholle ja anna imeytyä ennen seuraavaa vaihetta. Käytä aamulla ja/tai illalla.Vaihe 4: Kosteusvoide & aurinkosuoja

Aurinkoaltistus on todettu yhdeksi haitallisimmista ulkoisista tekijöistä ihon ikääntymisessä. Siksi aurinkosuojan päivittäinen käyttö on ratkaisevaa niiden ehkäisyssä. Ryppyjen ja juonteiden täyttämisessä, olivatpa ne ikääntymisestä johtuvia tai niin sanottuja kuivuusryppyjä, tarvitaan myös kosteutta ja ravinteita.

Dermalogica Prisma Protect SPF30 syväkosteuttaa pitkäkestoisesti suojaten samalla UV-säteilyltä ja vapailta radikaaleilta, ja luo iholle upean hehkun valosta aktivoituvilla ainesosilla. Jos etsit päivävoidetta, joka kosteuttavien ainesosien ja aurinkosuojan lisäksi ehkäisee aktiivisesti ikääntymisen merkkejä, valitse Dermalogica Dynamic Skin Recovery. Tämä monitoiminen päivävoide stimuloi kollageenisynteesiä, vahvistaa ihon antioksidatiivista suojaa vapailta radikaaleilta ja lisää ihon kiinteyttä ja hehkua.

Haluatko kuulla lisää? Katso koko Dermalogican tehokas valikoima tästä.
Great Deal
Great Deal
63 €
Great Deal
75g 13g
Dermalogica
15.90 €
Great Deal
74.80 €
Great Deal
Selling fast
250ml 500ml
Dermalogica
14.90 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet