Kaikki kuumasta layering-trendistä
04-05-2023
Layering on jatkuvasti suosiotaan kasvattava tuoksutrendi. Se tarkoittaa kahden tai useamman tuoksun yhdistämistä ainutlaatuiseksi kokonaisuudeksi. Oikeaa tai väärää ei ole olemassa, vaan voit yhdistellä täysin oman makusi mukaan. Jos lopputulos ei ole sitä mitä ajattelit, seuraavalla kerralla voit kokeilla jotakin muuta.

Etkö tiedä, mistä aloittaisit? Kokeile sekoittaa kahta eri tuoksuperhettä, kuten näitä testattuja pareja:

Kukkainen + sitrus
Yhdistä kukkaistuoksu, kuten ruusu tai jasmiini, sitrustuoksuun, kuten sitruunaan tai greippiin. Ehkä saat kesän tuoksusuosikin?

Puinen + mausteinen
Sekoita puutuoksua, kuten santelipuuta tai seetripuuta, mausteiseen tuoksuun, kuten kaneliin tai neilikkaan. Lopputulos on lämmin ja tunnelmallinen tuoksu, joka sopii täydellisesti kylmään vuodenaikaan.

Raikas + mausteinen
Yhdistä raikas tuoksu, kuten sitrus, mausteiseen tuoksuun, kuten kaneliin tai kardemummaan. Lopputulos on vastustamaton ja sopii yhtä hyvin niin arkeen kuin juhlaan.

Mausteinen + kukkainen
Yhdistä mausteinen tuoksu, kuten patsuli tai meripihka, kukkaistuoksuun, kuten ruusuun tai jasmiiniin. Tuloksena on sensuelli tuoksu, joka sopii täydellisesti treffeille tai iltaan kaupungilla.

Täältä voit lukea lisää tuoksuperheistä. Huomioi myös, että layering ei välttämättä vaadi kahta erilaista tuoksua. Parfyymiin voi yhdistää myös voiteen tai öljyn.

Valitse erilaisista layeringiin tarkoitetuista seteistä tai valitse vapaasti travel size -tuoksuistamme oma ainutlaatuinen yhdistelmäsi.
112 €
Lahja
N.C.P
Tilapäisesti loppu
39 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet