Kaikki olennainen retinolista
25-05-2023

Harvoja ainesosia kehutaan ihonhoidossa yhtä paljon kuin retinolia – ja syystä. Retinolilla on tieteellisesti todistettuja positiivisia vaikutuksia muun muassa ryppyihin, aurinkovaurioihin ja akneen. Miten käytät retinolia parhaiten? Lue eteenpäin, ja selvitämme kaikki kysymysmerkit ja vinkit uudesta retinolituotteesta, jota et voi ohittaa.

Aivan aluksi, mitä retinoli oikeastaan on? Retinoli on A-vitamiini, joka stimuloi solujen uusiutumista ihossasi. Pienet molekyylit menevät syvälle ihon välikerrokseen ja ovat siksi hyödyllisiä. Lyhyesti sanottuna retinoli saa vanhemmat ihosolut toimimaan nuorempien lailla. Retinoli stimuloi myös kollageenia ja elastaania, joten ihosi tuntuu pehmeämmältä ja kimmoisammalta. Rypyt ja hienot juonteet häivyttyvät samalla, kun ihon sävy tasoittuu ja pigmentaatio vähenee. Lisäksi retinoli auttaa ihoa pysymään kosteutettuna. Retinolin suosio on helppo ymmärtää!
Oletko utelias testaamaan retinolituotetta? Muista Augustinus Baderin The Retinol Serum. Tämä kevyt seerumi imeytyy nopeasti ihoon ja luo kosteutetun tunteen. Koostumuksessa yhdistyvät puhtaan retinolin teho ja Augustinus Baderin patentoitu TFC8®-yhdiste, mikä takaa raikkaamman ja nuorentuneen ihon. Lisäksi seerumi vähentää ryppyjä, hienoja juonteita ja tummia läiskiä, ja tuloksena on tasaisempi ja sileämpi iho. Ihosi saa uutta hehkua sekä lisää kiinteyttä ja kosteutta. Iso etu ovat koostumuksen antamat näkyvät tulokset ilman punoitusta ja epämukavuutta, jotka yleensä ovat tavallisia retinolia käytettäessä.Kenelle The Retinol Serum sopii? Kaikille, jotka haluavat nuorentaa ihoaan tai kärsivät aknesta. Toimii myös herkälle iholle. Huomioithan, että iho voi muuttua herkemmäksi auringolle retinolin käytön jälkeen. Käytä siksi aina korkeaa suojakerrointa ja vältä suoraa auringonvaloa. On suositeltavaa vuorotella C-vitamiinia sisältävän The Serumin kanssa. Käytä The Serumia aamuisin ja The Retinol Serumia iltaisin parhaan tehon saamiseksi.

Augustinus Bader on samannimisen ihotautilääkärin perustama, ja se on saanut kehuja kauneusalalta ympäri maailman. Palovammatutkimuksen ansiosta löydettiin uraauurtava ainesosa TFC8®, jota kaikki tuotteet sisältävät. Älä ohita ikonisia suosikkeja The Cream ja The Rich Cream, jotka avasivat tietä tämän merkin menestykselle. Katso lisää Augustinus Baderilta tästä.

Lahja
30ml Nomad Refill (30ml)
Augustinus Bader
300 €
Lahja
Selling fast
50ml 30ml
Augustinus Bader
79 €
Lahja
50ml 30ml
Augustinus Bader
79 €

Artikkelissa esiintyneet tuotteet