Kaksoispuhdistuksen hyödyt
16-03-2023

Kaksoispuhdistus, eli ihon puhdistaminen kahteen kertaan, alkaa olla vakiintunut ilmiö. Mutta mihin se oikeastaan perustuu? Babol on ikonisella HY-ÖL-puhdistusöljyllään ja siihen kuuluvilla tehostajillaan yksi kaksoispuhdistuksen pioneereista, ja nyt tuotteet ovat saaneet uuden nimen ja parannetun sisällön. Opastamme sinut tämän puhutun aiheen saloihin ja autamme valitsemaan juuri sinun ihollesi parhaan puhdistusyhdistelmän.


HY-ÖL-öljyn ikoninen sisältö säilyy muuttumattomana ja on täydellinen ensipuhdistus kaikille ihotyypeille. Puhdistamalla ensin öljyllä on helppo irrottaa meikki, lika ja aurinkosuoja iholta, jotta seuraava puhdistus voi tehdä töitä erityisesti ihon parantamiseksi. Hiero öljyä kuivalle iholle, kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, kunnes meikki ja aurinkosuoja irtoavat. Jätä öljy iholle ja levitä sen päälle seuraava tuote: 


Kaksoispuhdistuksen seuraavassa vaiheessa valitset yhden Baborin Phyto HY-ÖL-tehostajista, riippuen juuri sinun ihosi tarpeista. Ne työskentelevät syvemmällä ihossa ja sisältävät eri ihotyypeille suunnattuja ainesosia. Hydrating Booster sopii kosteuden puutteesta kärsivälle iholle, kun taas Calming Boosteria suositellaan herkälle iholle. Sekaiholle ja rasvaiselle ihotyypille suosittelemme Balancing Boosteria, ja kypsemmälle iholle paras valinta on Reactivating Booster. Parhaan puhdistusvaikutuksen saavuttamiseksi valitsemasi Boosteri tulee hieroa ihoon yhdessä HY-ÖL:n kanssa, jolloin muodostuu tehokkaasti puhdistava emulsio. Lisää hieman haaleaa vettä saadaksesi maitomaisen seerumin ennen kuin huuhtelet kaiken pois iholta.Käytätkö paljon meikkiä tai vedenkestävää ripsiväriä, joka ei meinaa irrota? Silloin suosittelemme kaksivaiheista Eye & Heavy Make Up Remover -puhdistajaa irrottamaan sitkeät meikkijäämät. Baborilla on myös syväpuhdistava Deep Cleansing Foam ja kaksi kuorivaa tuotetta, jotka ovat hyvä valinta puhdistamaan ihoa syvemmältä. Gentle Peeling Cream kuorii hellävaraisesti pienillä kuorintajyvillä, ja Refining Enzyme & Vitamin C Cleanser on perinteinen 2-in-1-puhdistaja ja entsyymikuorinta, jonka kuoriva ainesosa on kaoliini.

Haluatko tietää lisää Baborin tuotteista? Tutustu tehokkaaseen tuotevalikoimaan täällä.

Great Deal
16.30 € Ov-hinta 25 € (-35%)
Great Deal
Babor
Tilapäisesti loppu
15.80 € Ov-hinta 23 € (-31%)
30 €
14.90 € Ov-hinta 22 € (-32%)
19.90 € Ov-hinta 29.50 € (-33%)
Babor
Tilapäisesti loppu
19.50 €
Babor
Tilapäisesti loppu
14.90 € Ov-hinta 22 € (-32%)
14.90 € Ov-hinta 22 € (-32%)
14.90 € Ov-hinta 22 € (-32%)

Artikkelissa esiintyneet tuotteet