Kauneuspoddaajat Anja Skeppe Grahn ja Tina Misaghi jakavat selviytymisvinkit syksyyn

Kauneuspoddaajat Anja Skeppe Grahn ja Tina Misaghi jakavat selviytymisvinkit syksyyn

Pimeät illat, kuiva ja kiristävä iho sekä alati pinnan alla kupliva arkistressi tuntuvat kaukaisilta muistoilta kesäkuukausina, mutta tuntuvat sitäkin vahvempina mitä pidemmälle syksyyn tullaan. Me tapasimme ruotsalaisen STYLEBY-lehden kauneustoimittajan Anja Skeppe Grahnin ja toimittaja-DJ-kauneusnörtin Tina Misaghin, jotka pyörittävät yhdessä STYLEBYn suosittua Beautypodd-kauneus-podcastia ja pyysimme kauneusguruja jakamaan parhaat selviytymisvinkit syksyyn.

Mitkä ainesosat pelastavat ihon kuivalta syysilmalta ja mikä tuote pitää kesähehkun yllä pitkälle syksyyn? Anja ja Tina kertovat!

 

Syksyllä arki käynnistyy jälleen. Miten arjen stressi vaikuttaa ihoon?

Anja: Stressi vaikuttaa ihooni erittäin negatiivisesti ja olen siksi jo useamman vuoden ajan yrittänyt karsia stressitekijöitä elämästäni. Treenaaminen on tärkeää, mutta en tee sitäkään hinnalla millä hyvänsä. Haluaisin päästä kasvohoitoihin useammin kuin ehdin, mutta pidän sen sijaan huolen siitä, että päivittäinen ihonhoitorutiinini toimii ja vältyn sen ansiosta yleensä suuremmilta ongelmilta. Parikymmentä minuuttia kylpyhuoneessa aamuin ja illoin on minun tapani meditoida.

Mihin ihonhoitoon liittyvään panostat tänä syksynä?

Anja: Olen päättänyt hemmotella itseäni kangasnaamioilla! Tarkoituksena on siis varata aikaa niiden käyttämiseen mutta myös satsata vähän enemmän laadukkaisiin korelaisiin merkkeihin, esimerkiksi: Aromatica, Cremorlab ja Mizon kiinnostavat. Olen ihan varma, että ihoni kiittää minua.

Mikä on paras tapa selviytyä pimeistä illoista?

Anja: Nauti kotoilusta! Sytytä takka, keitä teet, katso leffoja ja käytä kasvonaamioita (tottakai)!

Millä keinoin kesällä hankittu hehku säilyy syksylläkin?

Tina: Hehkuva iho on yksi omia ihonhoidon kulmakiviäni. Silloin, kun iho tuntuu tylsältä ja harmaalta, lisään ihonhoitorutiiniin vitamiijenja. Erityisesti C-vitamiini antaa iholle lisähehkua. Akademiklinikenin Pure Glow Oil on todellinen unelmatuote!

Mikä on tärkeintä syksyn ihonhoitorutiineissa?

Anja: Heti, kun ilmat kylmenevät ja lämmitys laitetaan päälle, sisäilma kuivuu. Tärkeintä on siis satsata kosteutta antaviin tuotteisiin!

Tina: Minäkin olen huomannut, että mitä enemmän ihoa muistaa kosteuttaa myös kesällä, sitä paremmin se pysyy kunnossa myös syksyllä ja sitten kun talvikuukaudet saapuvat.

Anja: Juuri nyt käytän itse hyaluronihappoa sisältää Mizonin Hyaluronic Acid 100, mutta sitten kun lähestytään miinusasteita, lisään rutiiniin vielä rasvaisempia tuotteita. Esimerkiksi Estelle & Thildin kasvoöljyt ja Elizabeth Ardenin keramidikapselit ovat ihania!

Tina: Keramidit ovat ihan parhaita kuivalle iholle!!

Paras parannuskeino karheille käsille?

Tina: Kuori kädet tasaisin väliajoin ja kosteuta ei-vesipohjaisella kosteusvoiteella. Esimerkiksi L’Occitane Shea Hand Cream toimii hyvin! Levitä voide ja hyvissä ajoin ennen kuin lähdet ulos.

Paras keino hoitaa rohtuneita huulia?

Anja: Minusta on tullut ihan huulirasvariippuvainen ja syksyllä päivitän yleensä vielä astetta tehokkaampaan Eight Hour Cream Intensive Lip Repair Balm -huulivoiteeseen. Jos haluat huulille myös väriä, suosittelen bareMineralsin kosteuttavia Gen Nude Radiant Lipstick -huulipunia. RMS Beautylla on myös ihania sävytettyjä huulikiiltoja, jotka tuntuvat huulilla melkein huulivoiteilta.

Shop the article

Mizon Hyaluronic Acid 100 (30ml) Y
Mizon Hyaluronic Acid 100 (30ml)

31.90 € Ov-hinta 

0
bareMinerals Gen Nude Radiant Lipstick
Love Tutu Sexpot Honeybun
bareMinerals Gen Nude Radiant Lipstick

22.32 € 27.90 € Ov-hinta 

0
Akademikliniken Pure Glow Oil (30ml)
Akademikliniken Pure Glow Oil (30ml)

81.52 € 101.90 € Ov-hinta 

0

Share